Güçsüz olma durumu

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 8845hs Rtx 4070 mobil Gpu 32gb ram
10.cu sınıfım 177 boy 68,69 kilo. Genelde bilek güreşinde yenilen tarafım. Mesela bugün benden zayıf bir arkadaş boks makinesine vurdu 2700 yaptı. Ya ben vurmayı bilmiyorum. Ya da gercekten guczusum 2100 vurdum. Şınav çekmiyorum mekikte sorun yok. Barfikste çekemiyorum. Kollarım bana göre çok gücsüz geliyor. İnsanlar arasında güçsüz olmak ağrıma gidiyor. Üzülüyorum. Kendimi daha nasıl güçlü, kaslı vs daha sert yapabilirim?
Kollarımı nasıl güçlü ve kaslı yapıp normal kişiler gibi olurum. Bu arada aklimda 5kg dambıl alıp çalışmak var. Hiçbir çalışmam yok egzersiz de yapmıyorum. Kendimi kaşlarımı kollarımi vücudumu nasıl güçlü yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm basit çelik gibi irade ve spor. Ben 110 kilo ve bilgisayar bağımlısı biriydim, 3 sene mezuna kalıp hayatımı yemiştim üstüne bir de hastalık atlattım. Tavsiyem spor. Spor ilk başta kolay gelecek sonra zorlaşacak önemli olan ilk 3 ay rutini sağlamak. Ben 3 ay sonunda bayağı irileşmiştim tabii altyapım vardı yeri geldi 1 hafta gitmedim, oturup sızlandım ama başarmak zorunda olduğum geldi aklıma aynı dersler gibi. Sana kalkıp motivasyon vermem, gerçeklerle yüzleşip ya ezileceksin ya ezeceksin... Kolay gelsin bana bu kadar dokunmasının sebebi kendim de o evrelerden geçtim ama adı üstünde geçti ve bitti :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı