Gülbin Tosun Çocuğunu Kaybeden Anneye Hakaret Etti

Evladını kaybetmiş bir insana da şunu demeyin, bu acılı anne sizin gibilerle uğraşmak zorunda mı? Zaten evladını kaybetmiş kadın, sorsanız sizden başka dört dörtlük insan yok. Belanızı bulun en kısa sürede.
@Cruslan buyur:

Bu güvenilir bir kaynak mı?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

Gelen tepkiler üzerine apar topar Gülbin Tosun tweetini silmiş. Ama özür mesajı yayınlamamış.

Acılı anne hakaret ve tehdit suçlaması ile dava açmış sunucuya.

Not: Anne sonuna kadar haklı ama buradan dava olumlu sonuçlanmayacak gibi geliyor bana. Ceza almaz sunucu. İfade özgürlüğüne sokulur söylem. Fox TV bir yaptırım uygurlarsa uygulayabilir ancak.

Evlat acısının nasıl bir şey olduğunu eski evimizdeki komşumuzda görmüş ve anlamıştım.
Çok zor bir şey.

Kadının zaten evlat acısı varken, acısı hala tazeyken Gülbin Tosun'un bunu yapması hiç hoş değil.

Parti marti ayrımı yok, hangi partiye inanırsanız inanın, hangi ideolojide olursanız olun, insan insanlığını bilecek.
(Bunun üzerinden tartışma çıkabilir belki diye belirtmekteyim.)

Hakaret cezası alıp cezasını çekmesi midimle diyeyim sözü fazla da uzatmayayım.

Sanırım köpeklerin yaşamı daha önemli ki evlat acısı çeken anneye fütursuzca hakaret edilebiliyor. Sonuçta biz onların yaşam alanını aldık, değil mi? (!)

Kaynak? Birçok kişi kaynak göstermeden haber yapıyor. Ne zaman olmuş? Belli değil. Doğru olsa bile şüpheli.
Birkaç gün oldu, burada geç yayınlanmış bir haber. Tepkiler sonrası tweetini sildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan önce yazılmış tweetleri okuyabilirsiniz.

Evlat acısı çeken bir anneye neden "Senin peşinden yarım geliyorum. Arsız sefil!" denir ki?

Çok yanlış bir söylem. Sonradan özür diledi mi sunucu?
Dilemedi.

Son düzenleme:
Bu güvenilir bir kaynak mı?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Ya şimdi yalan olmasın kendim bizzat görmedim tweeti; ama çok sayıda haber sitesinden okudum, tweette etiketli kişilerin profillerinden silinmemiş mesajları inceledim ve YouTube üzerinden yapılmış haberleri izledim. Çok fazla kaynakta ss'leri mevcut, Gülbin Tosun da olayı yalanlamamış, "istifa falan etmiyorum, gümbür gümbür geliyorum :)" tarzı bir cevap yazmış. Bu yüzden gerçek olduğundan neredeyse tamamen eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı