Güle güle Retina...

• Konuyu başlatan Nebraska
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 622
N

Nebraska

Ziyaretçi
L2013, 15", 2.3GHz Retina ekranlı bir MacBook Pro'ydu. En son yatak standlarından almıştım, kutusunu açıp kurduktan sonra kalkıp salona görürdüm. Televizyon başında kullanırken Mac Mini'de iTunes ile bir işimin olduğunun farkına vardım. Stand ile birlikte sehpaya koydum. İlk başta düşer diye düşündüm, ama sağlam cihazdır dedim. Tam salonun kapısına denk geldim, televizyona çarpmış, öylece yerde duruyor. Ekranın sağ rarafında 2-3 cm boyunca aşağıya doğru siyah bir şerit vardı. Altında mor-beyaz renkli garip şekiller. Ekranın alt yarısı daha koyu renkliydi. Ekran titriyordu 1-2 mm sağa ve sola doğru. Ben kapatıp hemen kutusuna koydum, ve de bugün servise bıraktım. Ekran değişim fiyatı olarak 1983TL dendi. İlk hafta parça gelecekmiş, sonrasında ise değişim olacakmış. Ortalama 2 haftada (Maksimum 20 iş günü) elime ulaşacak dendi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki... Ama 4K'ya yakın 15"lik bir ekrana değer gibi geliyor. Ayrıca alüminyum kapağa yapışık olduğu için kapağın da değişmesi gerekli...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı