Gülücük atarak karşıdaki kişiyle dalga geçen üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela benim buradaki mesajıma gülücük atılmıştı. Ben de geri dönüş yapıp onun mesajlarına gülücük attım. İdol olarak kabul ettiğim birine böyle tepki görünce (ki haksız bir tepki), konu da kapatılınca cevap verecek tek bir seçenek kalıyor. O da gülücük emojisi. Masum olduğu kadar da sinir edici bir emote.

Forumdaki saçma ifadelere bile takılıyor insanlar... Facebook kullanan kişiler için çok normal geliyordur ve o an atmak istediği ifadeyi atıyordur(ben öyle yapıyorum), bunlara kimsenin bu kadar takılacağını düşünmezdim. xd

Bana da oluyor. Dikkat çekmeye çalışıyorlar herhalde.

İçimden bir ses "Karışma çocuklara oynasınlar" diyor.

Gülme işini konu hakkında bilgisi olmayıp, işkembeden sallayan insanlara kullanmak lazım, konu hakkında bilgili olan birine değil !

Bizim ergen tayfa ise "Mamıt 5₺ GÖnDermİŞŞŞŞ, ağabey adımı okurmusunggg" şekilde takıldıkları için direk göz ardı etmek gerekiyor. Ben direk engelliyorum, sinirlerimi bunlar için yoramam.

Mesela sinir edenlere yine bir şey demiyorum ama burada görüyorum adam satırlarda bilgi verip, sıkıntılarını çözmeye çalışıyor. Onlarda hahaha basıyor o adam tabii ki soğur buradan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım saçma sapan bir tartışma yüzünden sitede emojiler kalkacak. Arkadaşlar internet ortamında size söylenen şeylere cok takılmayın. O kullanıcıyı engelle geç. Hakaret ediyorsa şikayet et bu kadar basit. Gereksiz yere konu büyütülmüş bence.

İnsanlar seni bilgisiz görsün gibisinden yapıyo olabilir. Çoğunlukla böyle yapıyorlar bir laf yediklerinde falan veya gülmek amacıya atanlarda var herşey belli oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…