Gülücük atarak karşıdaki kişiyle dalga geçen üyeler

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 14.043
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okumadım. Çok cahil bir biçimde yanlış fikrini savunana ve uyarılmasına rağmen ısrar edene gülücüğü basıyorum.

Hayatinizda hep boyle insanlar olacak ben klinikte bin bir cesit hasta goruyorum her biri ayri inan bana onlarla kafami yorsam benim yasamam mumkun degil.

Ben genelde 🤡 koyuyorum, yabancılar genellikle oynadığım oyunlarda "clown" kelimesinin kendilerine karşı kullanılmasını sevmiyorlar. Bense forumda bana karşı bilinçsizce cephe almış birisi varsa atıyorum bu emojiyi, benim için anlamı: "Konuş, konuş, Ekim'de değilsin, Temmuz'da da değilsin." anlamı taşıyor. Tabii olduğumuz aya göre değişiyor bu Ekim ibaresi, şimdi Ekim ayında olduğumuz için yapamıyorum doğal olarak. Neyse, moderatörler bu ara tetikçi modunda, en ufak hatada atıyorlar uyarıyı, yanlış anlaşılmasın, sansür falan değildi bu, kendimce ve kendi seviyemde (5 yaş) şaka amaçlı yazdığım ve koyduğum emojiler bunlar. 🤡🤡🤡

Valla ben de gülücük attım. Sebebi ise arkadaşların bu konuda da gülücük atması yani dalga geçme olayı. Yok olaya güldüm öyle deyim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı