Gümrüğe takılan ürüne ekstra vergi ödenir mi?

Euthim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, FedEx ile gelen yurt dışı kargom gümrüğe takıldı ve ürün 75 dolardı kargo parası dahil 150 dolar üstü ürünler gümrüğe takılmıyor mu benim bildiğim yanlışım varsa düzeltirsiniz ve ekstra vergi ödeyeceksiniz? (21 Ağustos'dan önce bana ulaşacağını düşünüyorum o yüzden yeni yasa yürürlüğe girmeden bana ulaşacak ona göre cevap yazarsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasa çıktıktan sonra da siteler satış yapmaya bir müddet devam etti. Artık kimse Türkiye'ye ürün göndermiyor. Bende aldım işimi garantiye alıp faturayı 30 euro kadar kesin dedim. Yoğunluk vardır, biraz geç gelebilir. Ben vergisini gelince ödeyeceğim.

Tamam da vergisini odemekle is bitmiyor ki. Musavir tutmaktan, noter onayi almaktan falan bahsediyorlar. 30 euronun ustu bir urun almak artik 8-10 bin tl ekstra masraf yapmadan imkansiz diyorlar

Tamam da vergisini odemekle is bitmiyor ki. Musavir tutmaktan, noter onayi almaktan falan bahsediyorlar. 30 euronun ustu bir ürün almak artik 8-10 bin TL ekstra masraf yapmadan imkansiz diyorlar.

Ülke üçkağat ülkesi bir yolu bulunur.

bende 1 hafta önce 41 euroluk ürün aldım etsy'den şuanda gümrükte istedikleri evrakları teslim ettim ama hocam nasıl işledi süreç sizde ekstra vergi verdiniz mi, ürünler geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…