Yurtdışından 30 Euro üzeri ürün getiremezsin. Yakın zamanda çıkan bir yasa yüzünden böyle oldu, soruna gelecek olursak da satın aldığın platforma bağlı Aliexpress, Temu ve Amazon gibi bilindik sitelerde vergiyi sipariş ekranında ödüyorsun, gümrükten sonra veya önce ekstradan bir vergi çıkmıyorMerhaba yurt dışından G29 alacağım ama gelirken vergisi çıkar mı bilmiyorum fiyatı 10-11k TL yani ben Türkiye sınırlarına girdiğimde vergi ödeyecek miyim?
Yurt dışından 30 euro üzeri ürün getiremezsin. Yakın zamanda çıkan bir yasa yüzünden böyle oldu, soruna gelecek olursak da satın aldığın platforma bağlı AliExpress, Temu ve Amazon gibi bilindik sitelerde vergiyi sipariş ekranında ödüyorsun, gümrükten sonra veya önce ekstradan bir vergi çıkmıyor.
15.000 TL civarı vergi çıkar.
Kendin getirtsen de ticari amaçlı ürünlerde 30 Euro üzeri gümrükten geçmiyor, noterden yüksek bir vergi karşılığında anlaşma yapman lazım o da hem uğraştırıcı hem de soygun gibi aşırı yüklü bir vergi çıkıyor. Tek sebebi e...Siteden getirtmeyeceğim kendim getireceğim.
Direk hırsızlık desene.
rdoğanKendin getirtsen de ticari amaçlı ürünlerde 30 Euro üzeri gümrükten geçmiyor, noterden yüksek bir vergi karşılığında anlaşma yapman lazım o da hem uğraştırıcı hem de soygun gibi aşırı yüklü bir vergi çıkıyor. Tek sebebi e...
Yurt dışından 30 euro üzeri ürün getiremezsin. Yakın zamanda çıkan bir yasa yüzünden böyle oldu, soruna gelecek olursak da satın aldığın platforma bağlı AliExpress, Temu ve Amazon gibi bilindik sitelerde vergiyi sipariş ekranında ödüyorsun, gümrükten sonra veya önce ekstradan bir vergi çıkmıyor.
15.000 TL civarı vergi çıkar.
Mecburen artık her şeyi trden alacağız. 2000 liraya 16 çekirdekli Xeon işlemci + anakart + 16gb ram alıyordum onunla sistem toplayıp 10k'ya satıyordum, artık o da bitti bu saçma yasa yüzünden.rdoğan
Yani TR de almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.