Gümrükte takılı kalan ürün için aşırı vergi miktarı çıktı

Dogu199907

Picopat
Daha fazla  
Merhaba yurt dışında dvnk adlı siteden karbonfiber ayakkabı tabanlığı almıştım fakat 2 gündür gümrük sürecinde takılı kaldı FedEx müşteri temsilcisi ile görüştüm TNT diye bir gümrük sitesine yönlendirdiler oradanda müşteri temsilcisi ile görüştüm. Türkiye'de 30 euro üstü vergi ödenmek zorunda kalıyor fakat müşteri temsilcisi bana 10000TL gibi uçuk bir fiyat söyledi. Sizce ne yapmalıyım 10000TL gibi bir bütçem yok ve ürüne verdiğim paranında boşuna gitmesini istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-14 211817.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-14 211817.png
    64,8 KB · Görüntüleme: 40
Almadan önce araştırmasını yapsaydınız keşke. Ya vergiyi ödeyeceksin ya da...

Merhaba yurt dışında dvnk adlı siteden karbonfiber ayakkabı tabanlığı almıştım fakat 2 gündür gümrük sürecinde takılı kaldı FedEx müşteri temsilcisi ile görüştüm TNT diye bir gümrük sitesine yönlendirdiler oradanda müşteri temsilcisi ile görüştüm. Türkiye'de 30 euro üstü vergi ödenmek zorunda kalıyor fakat müşteri temsilcisi bana 10000TL gibi uçuk bir fiyat söyledi. Sizce ne yapmalıyım 10000TL gibi bir bütçem yok ve ürüne verdiğim paranında boşuna gitmesini istemiyorum.

Ürünü siz kaça aldınız? Gelen adrese geri gönderilmesini talep edin. Eğer bunu kabul etmezlerse vergiyi ödemeyeceğinizi belirtin, 10K vermeye değiyorsa alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı