Gün boyu oyun oynuyorum

18 yıldır aynı şehirde, aynı ilçede yaşıyorum. Dediğinize katılıyorum, keşke imkanımız olsa da taşınsak diyorum hep.
Benimde 11 sene oldu ama taşınasım yok.Tokilerde oturuyorum nerdeyse dağdayız yani o yüzden yazları serin oluyor.Evler pahalı ama yeni bir ev yapıldı 500milyar(bin).

Arkadaşlar, benim 1 günüm oyun, spor, yine oyun olarak geçiyor. Yarın dershane de eklenecek. En çok yaptığım şey oyun oynamak ve artık sıkılıyorum. Sahile hep arkadaşımla giderdik ama onlar yaylaya çıkmışlardı. Sıkılıyorum yani :/. Sizde de durum böyle mi?

4 yaşımdan beri bize teyzelerim ile gelen kuzenlerim ve okuldaki kişiler hariç tek 1 kişi ile bile 10 kelimeden fazla konuşmadım. Arkadaş falanda edinmedim.
Eskiden teknoloji bağımlısıydım şu an bağımlı değilim ama deliler gibi kitap okuyorum.
Sıkılıyor muyum? Hayır.
Mutlu muyum? Sonuna kadar evet.

Asosyallikke adamke, devamke.

4 yaşımdan beri bize teyzelerim ile gelen kuzenlerim ve okuldaki kişiler hariç tek 1 kişi ile bile 10 kelimeden fazla konuşmadım. Arkadaş falanda edinmedim.
Eskiden teknoloji bağımlısıydım şu an bağımlı değilim ama deliler gibi kitap okuyorum.
Sıkılıyor muyum? Hayır.
Mutlu muyum? Sonuna kadar evet.

Asosyallikke adamke, devamke.
Hocam benim sevgilim olsa onunla ilgilenirim ve sıkılmam aslında. Gerçi bu yaşta kim sevgili yapıyor ki? (16)

Hocam benim sevgilim olsa onunla ilgilenirim ve sıkılmam aslında. Gerçi bu yaşta kim sevgili yapıyor ki? (16)

Hocam aslında 18 ve 14 yaş aralığında kızlar sebebini bilmediğim bir şeyden erkekler ise abazalık, ergenlik hevesi, "hawlı" durma amaçları ile sevgili yapıyor :D

Ama ben sapım, bir meslek edinene kadarda sap forever.

Arkadaşlar, benim 1 günüm oyun, spor, yine oyun olarak geçiyor. Yarın dershane de eklenecek. En çok yaptığım şey oyun oynamak ve artık sıkılıyorum. Sahile hep arkadaşımla giderdik ama onlar yaylaya çıkmışlardı. Sıkılıyorum yani :/. Sizde de durum böyle mi?

Yazılıma ver kendini bırakıyorsun oyunları zaten bir işe yaramadığının farkına varıyorsun sen gelişirken diğerleri oyun oynamaya devam etsin.

Yazılıma ver kendini bırakıyorsun oyunları zaten bir işe yaramadığının farkına varıyorsun sen gelişirken diğerleri oyun oynamaya devam etsin.
Ben de üniversiteyi yazılım üzerine okumak istiyordum. Nasıl bir başlangıç yapayım? Pc donanımlarını biliyorum. Yazılımla uğraşmak güzel olur ve oyunlardan daha eğlenceli gelebilir. Ama ben 'yazılım' ağacının alt dalları ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Direkt yazılım deyince hangi program ile başlanır bilmiyorum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı