Gün boyu su içip yürümek kilo verdirir mi?

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Ben bu yaz oldukça kilo aldım. Zayıflamaya karar verdim. Yediğim tabağı küçülttüm, daha az yemek yemeye başladım, ekmeği tamemen kestim, günde 16 kilometre yürüdüm. Ama bir şey olmadı. Ben de bir video izledim ve sadece su için diyordu. Ben de öyle yapmaya karar verdim. Yani gün boyu yemek yemeden sadece su içeceğim ve 16 kilometre yürüyeceğim. Benim sorum ise şu. Ben bunları uygulasam günde kaç kilo verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemek yememek mi? Saçmalıktan ibaret. Ayrıca sadece yürümek kilo vermeye yaramaz. Koşu da yapmanız gerek. Yemek yiyin fakat az yiyin. Ekmekten uzak durun. Kola, cips, şeker gibi şeylerden kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. Günde en az 2 litre su içmek lazım. Sabah aç karnına limonlu bir su için faydası var onun da. Dediğim gibi yürüyerek verebileceğiniz kilo belli. Yavaş bir tempoyla koşmak ve zamanla tempoyu arttırmak kilo verme ve yağ yakmada oldukça faydalı olacak.

Dostum kendine bu kadar yüklenme zararlı ve günde 16 kilometre yürümek nedir bunu biraz azalt ayaklarına yazık. Hem kilo vermek için sadece su içmende sağlıklı olacağını düşünmüyorum sen zaten yapacağını yapmışsın az yemeye başlamışsın üstüne yürüyorsunda bu senin için yeterlidir birden kilo vermek zararlı o yüzden endişelenme zayıflamaya başlarsın.

Yağ yerine kaslarınızdan olmak istiyorsanız deneyin. Size tavsiyem ekmek, şeker, hazır gıda-içeceklerden uzak durup lif ve protein ağırlıklı beslenmeniz olur.

Yürüyüşü sabah ve akşam yatmadan yapın. Ne kadar hızlı tempoda olursa o kadar iyi olur. Çok hızlı değişim beklemeyin. Oldukça yavaş gerçekleşecektir.

Yemek yemeden sadece su icilir mi. Sagliksiz seyler yapmayin, videolara bakip zayiflamayin. Diyetisyene gidebilirsin.

Dengeli beslen bol su ic, spor yap. Giren cikandan azsa kilo verirsin cok basit.

Bunları uygularsan 1 hafta içinde ölürsün. Ayar oluyorum şu Youtuberlara ya. Adamlar internetten duyduğu bilgileri video yapıp 2 milyon kişinin hastalanmasına neden oluyor. Şöyle anlatayım bak. Erkek olduğun için ve büyük ihtimalle 16-18 yaşları arasında olduğun için günlük 2500 kalori falan alman lazım. Kilo vermek için güzel şeyler yapmışsın fakat 1 şeyi unutmuşsun. Günden güne kalori açığı yapmak. Soruna gelecek olursak, 1 haftayı geç 1 gün bir şey yemezsen kaslarındaki glikojen depoları boşalır, bağışıklık sistemin çöker ve vücudun acil durum moduna gireceği için yağ toplarsın. Kısacası daha çok kilo alırsın. 3 L su, 8 KM yürüyüş ve ekmek şeker tuzu kesmeye devam et.

Limonu çok içmeyin doktorlar önermiyor. Asit'in çeşitli zararları var.

Hocam araştırmadan yazma lütfen. Limon harika antiseptik bi ilaçtır. C vitamini ihtiyacının neredeyse hepsini karşılar. Benim midem çok hassas olmasına rağmen sabahları aç karna limon suyu içiyordum, bana bile bir şey yapmıyordu.

Limon gayet yararlı. sürekli suyuma, çayıma atarım ve hatta dilimini bile yerim. Tabi ki çok fazla kullanılmasının belli başlı zararları olabilir ancak sabah aç karnına suya atmanın zararı yok aksine faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…