Gün içerisinde dağıtıma çıkan kargo kaçta gelebilir?

dragon3503

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, cuma günü bir klavye söyledim ve bugün saat 10'da gönderiniz dağıtıma çıktı dedi fakat bayağı oldu niye hala gelmedi arabayla yol 15 dk

Merhaba, cuma günü bir klavye söyledim ve bugün saat 10'da gönderiniz dağıtıma çıktı dedi fakat bayağı oldu niye hala gelmedi?
En geç 16.00'ya elinde olur. Hangi kargo ?

Dağıtıma çıktıktan 10 dakika sonra da gelebilir, 10 saat sonra da. Tamamen dağıtım şubesinin bölgenizdeki sıralamasına ve yoğunluğuna bağlı. Genellikle saat 18'e kadar dağıtımda oluyorlar. Yoğun dönemlerde bu 1-2 saat esneyebiliyor. Dağıtıma çıktıysa elbet gün içinde elinizde olur.

Ellerindeki listeye göre dolaşıyorlar. Benim bazen sabah ilk saatte de geldiği oluyor akşam son anda da. Hatta bazen yetiştiremedik ertesi gün geleceğiz dedikleri de oluyor:) Türkiye’deki kargo şirketlerinin durumu ortada. Pek bir standart beklememek lazım.

En geç 16.00'a elinde olur dediğim gibi.
Bu çok genel bir cevap. Kurye 200 paket teslim edecekse herkese saat 16:00'da mı teslim olacak? Sizin bölgenizde sıralama ile bu saatlerde teslim ediliyor olabilir. Bölgede ve şubede nasıl bir süreç işliyor bilmiyoruz. Kargo firmasını da bilseniz tahmin edilebilecek bir şey değil.

Ancak daha önceki teslimatların saatlerine göre kişi kendisi bir tahminde bulunabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı