Gün içerisinde dağıtıma çıkan kargo kaçta gelebilir?

Bu çok genel bir cevap. Kurye 200 paket teslim edecekse herkese saat 16:00'da mı teslim olacak? Sizin bölgenizde sıralama ile bu saatlerde teslim ediliyor olabilir. Bölgede ve şubede nasıl bir süreç işliyor bilmiyoruz. Kargo firmasını da bilseniz tahmin edilebilecek bir şey değil.

Ancak daha önceki teslimatların saatlerine göre kişi kendisi bir tahminde bulunabilir.
Aras Kargo genellikle sabahları kargosunu dağıtıma verdiyse, akşamüstü olmadan gelir. Aras Kargo'dan çok fazla alışveriş yaptığımdan söyledim.

Aras Kargo genellikle sabahları kargosunu dağıtıma verdiyse, akşamüstü olmadan gelir. Aras Kargo'dan çok fazla alışveriş yaptığımdan söyledim.
Kargo zaten sabah dağıtıma çıkar. Her Aras Kargo şubesi aynı süreci işlemiyor. Başka biri sorsa ona da mı 16:00 diyeceksiniz? O zaman o gün kuryenin dağıtacağı 200 paketin sahibi de saat 16:00'da teslim alacak paketlerini. Hiç sabah 10-11'de teslim alan yok o zaman?

Kargo zaten sabah dağıtıma çıkar. Her Aras Kargo şubesi aynı süreci işlemiyor. Başka biri sorsa ona da mı 16:00 diyeceksiniz? O zaman o gün kuryenin dağıtacağı 200 paketin sahibi de saat 16:00'da teslim alacak paketlerini. Hiç sabah 10-11'de teslim alan yok o zaman?
Kargo her zaman sabah dağıtıma çıkmıyor. Kargo şirketine göre değişir. 1 ay önce Yurtiçi Kargo'dan klavye sipariş ettim ve 13.00'da kargoya verilip 17.00 civarlarında gelmişti. Ben illahaki 16.00'da alacak demedim. ''En geç'' dedim.

''En geç'' dedim.
Bu sizin için geçerli. 18:00'e kadar resmi süre var. Sonrasında da gelebilir. Bana da saat 12-13 civarı geliyor Aras Kargo. Yani bir standardı yokmuş... Aynı il, ilçe ve mahallede bile yaşıyor olsanız bunun tutarlı bir tarafı yok. Canlı takipte 2 sokak aşağıda gözüken dağıtım aracı 2 saatte de adresinize gelebilir 10 dakikaya da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı