Ali Keffal
Hectopat
12.sınıfa geçtim, sayısalım, bu yaz ders çalışmaya başlayacağım tatilde TYT biter diye düşünüyorum dönem içide AYT'yi hallederim, bölüm olarak da beni maddi sıkıntıya düşürmeyecek bir bölüm olsun öyle ben sevdiğim işi yapayım kafasında değilim, ayrıyeten PC alacağım bu ay artı olarak fitness a yazılmayı düşünüyorum tatil boyunca bir aksaklık olmazsa her gün gitmeyi düşünüyorum. Tasarladığım plana gelecek olursam.
Sabah 6-7 gibi salona gideceğim öğlen 12'ye kadar yapmayı düşünüyorum fakat bir tanıdığım 1 saat yapman lazım yoksa kaslar erir tarzı şeyler söyledi bunu aydınlatırsanız sevinirim. Protein, suplement, kreatin gibi destekleyici tozlar alacağım-12'den sonra 3-4 saat Full PC de takılırım sonra akşam saat 8-9'a kadar ders çalışmayı düşünüyorum, dışarı çıkamayacağım yüksek ihtimal çünkü dışarısı çok sıcak yüksek ihtimal bayılırım.
Sizin bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba?
Sabah 6-7 gibi salona gideceğim öğlen 12'ye kadar yapmayı düşünüyorum fakat bir tanıdığım 1 saat yapman lazım yoksa kaslar erir tarzı şeyler söyledi bunu aydınlatırsanız sevinirim. Protein, suplement, kreatin gibi destekleyici tozlar alacağım-12'den sonra 3-4 saat Full PC de takılırım sonra akşam saat 8-9'a kadar ders çalışmayı düşünüyorum, dışarı çıkamayacağım yüksek ihtimal çünkü dışarısı çok sıcak yüksek ihtimal bayılırım.
Sizin bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba?