Günaydın

İyi akşamlar.
''Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki tekniğin gerektirdiği şeyleri yapmaz, itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur. ''
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar. 😀
“Put on a happy face.”
“I’m gonna live like tomorrow doesn’t exist.”
Bilenler kaptı bu işi. 😁
@292469 hocam sabah kalktım baktım annem evde değil, gözümü ovuştururken gidip PC’yi açtım, önce uykum dağılsın diye biraz GTA 5’e girdim sonra Life is Strange açtım, kendimi biraz hikayeye kaptırdım. 😁

“Put on a happy face.”
Bilenler kaptı bu işi. 😁
@292469 hocam sabah kalktım baktım annem evde değil, gözümü ovuştururken gidip PC’yi açtım, önce uykum dağılsın diye biraz GTA 5’e girdim sonra Life is Strange açtım, kendimi biraz hikayeye kaptırdım. 😁
Hocam şu PC'yi bi günlüğüne bana verde bende yapayım 😀

“Put on a happy face.”
Bilenler kaptı bu işi. 😁
Mesajınızı düzenlemişsiniz görmemişim, iyi oyunlar o halde. Umarım severek oynarsınız :)

Mesajınızı düzenlemişsiniz görmemişim, iyi oyunlar o halde. Umarım severek oynarsınız :)
Sevdim sevdim, güzel oyun😁, alırken grafikten dolayı biraz önyargılıydım ama şimdi memnunum güzel geliyor. Birkaç ekran fotoğrafı aldım PC’yi açınca atarım. 😁
Hocam şu PC'yi bi günlüğüne bana verde bende yapayım 😀
Valla aynı şehirdeysek gel bir oynayalım beraber, benim için sıkıntı yok. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı