Güncel 2K 144Hz veya üzeri monitör önerisi

wick_004

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, çok oyun oynamıyorum. Fakat kod yazarken laptop ekranlarının küçük olmasından dolayı yazıları okumak zor oluyor. Ekran yeterince yakınlaşmadığı için boynumu eğip bakmam gerekiyor. Bu yüzden yüksek çözünürlüklü bir monitör almak istiyorum. Sanırım 4K fazla kaçar o yüzden şimdilik 2K ile yetinmek istiyorum. 7500 ile 10000 TL arası bütçe ile iyi bir 1ms 144 ya da 244 Hz arası 2K bir monitör önerebilir misiniz? Dediğim gibi programlama için alıyorum ama arada oyun oynarken ve falan alıştığım için en az 144Hz iyi olur. Tabii 4K fiyat performans monitörü de olabilir.

İndirimde.
Bugün gidip alasım var. İndirim internette mi sadece acaba. Ayrıca bugün alamaz isem kaç gün sürer bilginiz var mıdır?

Evet. Çok farkını göremedim ama. Vatan bilgisayarda varmış oranın garantisine güveniyorum. Fakat yine de monitöru ayarlamak için stant almam lazım sanırım.

Bir arkadaşım VA panel alma IPS al dedi. Söz konusu konu nedir? Bunun IPS versiyonu var mı?

Hocam emin olun Amazon'un verdiği garantiyi güveni hiçbir firma veremez.

Evet. Çok farkını göremedim ama. Vatan bilgisayarda varmış oranın garantisine güveniyorum. Fakat yine de monitöru ayarlamak için stant almam lazım sanırım.

Bir arkadaşım Va panel alma ips al dedi. Söz konusu konu nedir? Bunun ips versiyonu var mı?
ViewSonic'i alabilirsin. Xiaomi biraz pahalıya satıyor monitörlerini.

Hocam emin olun Amazon'un verdiği garantiyi güveni hiçbir firma veremez.

Annem katı bir Vatan Bilgisayar hayranı.
Şu ikisine de bakar mısınız?
Curved alınmaz sanırım yazılım için. Fakat FreeSync desteği varmış.

Bugün gidip alasım var. İndirim internette mi sadece acaba. Ayrıca bugün alamaz isem kaç gün sürer bilginiz var mıdır?

Kanka internette sadece PcKolik'te indirime girmiş mağazası var mı emin değilim. Arada bir indirime giriyor zaten Akakçe'de takip edebilirsin.

Annem katı bir Vatan Bilgisayar hayranı.
Şu ikisine de bakar mısınız?
Curved alınmaz sanırım yazılım için. Fakat FreeSync desteği varmış.

Yazılım için Curved alınabilir ama VA panel oyun için pek iyi olmaz ona göre alın.

Attığınız LG güzel ama benim attığımı alabilirseniz daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı