Merhaba, düşük bütçeli (10K-13K) ikinci el bilgisayar toplamak istiyordum, kafam çorba oldu. Test edebilecek, ölçebilecek veya seçebilecek bilgim olmadığına kanaat getirdim. Önerilerinizi okumaya başladım, sıfır APU sistem daha mantıklı geldi.
İleride RX 6600 eklemeyi planlıyorum. Sizce hangisini seçmeliyim ve hangi siteden almalıyım? Başka site önerilerinize de açığım, bu siteleri de önerilerinizde gördüğüm için inceledim. İlgilenen veya konuyu okuyan herkese iyi bayramlar.
Sıfır APU mantıklı değil. O fiyata direkt ikinci el sistem kovalardım ben. Şu attığım ilanın sahibine ulaşın isterseniz parçalarını paylaşmamış pazarlıkla 1000₺ inerse parçalarda iyiyse alınabilir.
Sıfır APU mantıklı değil. O fiyata direkt ikinci el sistem kovalardım ben. Şu attığım ilanın sahibine ulaşın isterseniz parçalarını paylaşmamış pazarlıkla 1000₺ inerse parçalarda iyiyse alınabilir.
Hocam sıfır almaya değer bilgisayarlar 21.5k. O bütçede dahi ikinci el bakılması çok daha sağlıklı olur. Alın paramguvende ile sıkıntı çıkarsa iade edersiniz.
Hocam sıfır almaya değer bilgisayarlar 21.5k. O bütçede dahi ikinci el bakılması çok daha sağlıklı olur. Alın paramguvende ile sıkıntı çıkarsa iade edersiniz.
Düşündüm taşındım Apu'dan(12K) 5-5600 6650xt'e(18k), en sonda AM5'e(25k) karar verdim, iki ay dişimi sıkacağım, diğer konulardaki tüm önerilerinizi okudum sayılır. İki sistem arasında kaldım hangisini almalıyım?