En ucuz HyperX Quadcast S White RGB Profesyonel Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Quadcast S White RGB Profesyonel Mikrofon özelliklerini incele, 3.687,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Shure SM7B Dinamik Stüdyo Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Shure SM7B Dinamik Stüdyo Mikrofonu özelliklerini incele, 17.842,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
şunu alıcağım birkaç yayıncıda da bunu görmüştüm peki ses kontrolcüsü tam olarak ne oluyor ve alınmalı mı bu mikrofon için alınmalıysa en iyileri neler bilen varsa yazarsa çok iyi olur
En ucuz Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu özelliklerini incele, 13.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşımız fiyat öenmli değil sadece model söyleyin demiş. Zaten yurt dışından başka sitelerden alacak. Lütfen konu sahibinin yazdıklarını iyice kontrol ettikten sonra yorum yapalım.
En ucuz Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu özelliklerini incele, 13.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşımız fiyat öenmli değil sadece model söyleyin demiş. Zaten yurt dışından başka sitelerden alacak. Lütfen konu sahibinin yazdıklarını iyice kontrol ettikten sonra yorum yapalım.
O zaman önerirsin dilediğini. Ben de dilediğimi öneririm. Şimdi zaten yurt dışından bizden çok daha uygun fiyatlara bambaşka sitelerden alacak birisi için Türkiye'de en uygun fiyat kovalamakla neden boşa uğraşayım? Neyin tartışmasını nerede istiyorsan yap tabii ki. Ben arkadaşlarımın kullandığı bir mikrofon olduğu için deneyimlediğim kadarıyla bildiğim ürünlerden bahsederim. Sen de deneyimlediysen tabii ki belki dünyadaki en iyi mikrofon dahi olaiblir.
O zaman önerirsin dilediğini. Ben de dilediğimi öneririm. Şimdi zaten yurt dışından bizden çok daha uygun fiyatlara bambaşka sitelerden alacak birisi için Türkiye'de en uygun fiyat kovalamakla neden boşa uğraşayım? Neyin tartışmasını nerede istiyorsan yap tabii ki. Ben arkadaşlarımın kullandığı bir mikrofon olduğu için deneyimlediğim kadarıyla bildiğim ürünlerden bahsederim. Sen de deneyimlediysen tabii ki belki dünyadaki en iyi mikrofon dahi olaibilir.
Hocam sadece severek izlediğim YouTuber'in kullandığı mikrofon diye paylaşmak istedim ayrıca sesini dinlediğinizde sizde daha iyi olduğunu fark edeceksiniz.