Güncel en iyi yayıncı mikrofonu nedir?

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.918
6K verilmez o mikrofona yukarıda attığım XDM-100 kat ve kat daha iyi...
sanırım
şunu alıcağım birkaç yayıncıda da bunu görmüştüm peki ses kontrolcüsü tam olarak ne oluyor ve alınmalı mı bu mikrofon için alınmalıysa en iyileri neler bilen varsa yazarsa çok iyi olur

6K verilmez o mikrofona yukarıda attığım XDM-100 kat ve kat daha iyi...
Arkadaşımız fiyat öenmli değil sadece model söyleyin demiş. Zaten yurt dışından başka sitelerden alacak. Lütfen konu sahibinin yazdıklarını iyice kontrol ettikten sonra yorum yapalım.

RGB'li diye bu mikrofonlara çok takılmayın. @GremoryRias hocamın önerdiği kulaklığa ve Rode NT'ye bakabilirsiniz.

Ama fiyat performans en iyisi değil.

Benim için fiyatı önemli değil iyi olması önemli iyi olanlardan öneriniz varsa alabilirim.

Arkadaşımız fiyat öenmli değil sadece model söyleyin demiş. Zaten yurt dışından başka sitelerden alacak. Lütfen konu sahibinin yazdıklarını iyice kontrol ettikten sonra yorum yapalım.
Fiyatına göre her türlü yönden benim attığım ürün daha iyi ayrıca bunun tartışmasını burada yapmak istemiyorum.

Fiyatına göre her türlü yönden benim attığım ürün daha iyi ayrıca bunun tartışmasını burada yapmak istemiyorum.
O zaman önerirsin dilediğini. Ben de dilediğimi öneririm. Şimdi zaten yurt dışından bizden çok daha uygun fiyatlara bambaşka sitelerden alacak birisi için Türkiye'de en uygun fiyat kovalamakla neden boşa uğraşayım? Neyin tartışmasını nerede istiyorsan yap tabii ki. Ben arkadaşlarımın kullandığı bir mikrofon olduğu için deneyimlediğim kadarıyla bildiğim ürünlerden bahsederim. Sen de deneyimlediysen tabii ki belki dünyadaki en iyi mikrofon dahi olaiblir.

O zaman önerirsin dilediğini. Ben de dilediğimi öneririm. Şimdi zaten yurt dışından bizden çok daha uygun fiyatlara bambaşka sitelerden alacak birisi için Türkiye'de en uygun fiyat kovalamakla neden boşa uğraşayım? Neyin tartışmasını nerede istiyorsan yap tabii ki. Ben arkadaşlarımın kullandığı bir mikrofon olduğu için deneyimlediğim kadarıyla bildiğim ürünlerden bahsederim. Sen de deneyimlediysen tabii ki belki dünyadaki en iyi mikrofon dahi olaibilir.
Hocam sadece severek izlediğim YouTuber'in kullandığı mikrofon diye paylaşmak istedim ayrıca sesini dinlediğinizde sizde daha iyi olduğunu fark edeceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı