anonimkarınca Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Chrome kullanıyorum fakat başka bir tarayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
8 854688 Nanopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 465 Çözümler 10 22 Aralık 2024 #3 Brave, daha iyisi yok.
anonimkarınca Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 Simon_Henriksson dedi: Brave. Genişletmek için tıkla... Hocam bir aralar Opera gxde kullandım fakat hiç memnun kalmadım ona benzemez değil mi?
Simon_Henriksson dedi: Brave. Genişletmek için tıkla... Hocam bir aralar Opera gxde kullandım fakat hiç memnun kalmadım ona benzemez değil mi?
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #5 anonimkarınca dedi: Hocam bir aralar Opera gxde kullandım fakat hiç memnun kalmadım ona benzemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Alakasi yok Opera ile. Kaliteli ve kaynak kullanimi dusuk.
anonimkarınca dedi: Hocam bir aralar Opera gxde kullandım fakat hiç memnun kalmadım ona benzemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Alakasi yok Opera ile. Kaliteli ve kaynak kullanimi dusuk.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.651 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 anonimkarınca dedi: Arkadaşlar Chrome kullanıyorum fakat başka bir tarayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Veri mahremiyeti konusunda şu an en iyisi Firefox tabanlı tarayıcılar. Ama hız konusunda chromium tabanlılar sektörde zirve. Bu durumda gizlilik ve hız için Brave ya da Chromium kullanabilirsiniz.
anonimkarınca dedi: Arkadaşlar Chrome kullanıyorum fakat başka bir tarayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Veri mahremiyeti konusunda şu an en iyisi Firefox tabanlı tarayıcılar. Ama hız konusunda chromium tabanlılar sektörde zirve. Bu durumda gizlilik ve hız için Brave ya da Chromium kullanabilirsiniz.
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 22 Aralık 2024 #7 anonimkarınca dedi: Arkadaşlar Chrome kullanıyorum fakat başka bir tarayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Mikrosoft Edge
anonimkarınca dedi: Arkadaşlar Chrome kullanıyorum fakat başka bir tarayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Mikrosoft Edge
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 826 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #8 Hocam şu an Brave kullanılıyor hızlı bir tarayıcıdır kendinden izleyicileri ve reklam engelleyecisi mevcut. Opera'ya şu an geçmeni önermem güncellemeden sonra arayüzü çok kötü oldu.
Hocam şu an Brave kullanılıyor hızlı bir tarayıcıdır kendinden izleyicileri ve reklam engelleyecisi mevcut. Opera'ya şu an geçmeni önermem güncellemeden sonra arayüzü çok kötü oldu.
A Aybo_1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #9 Eğer veri mahremiyetine çok önem veriyorsan en iyilerinden birisi LibreWolf'tur
kurome Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 554 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA Z390 Dark / Intel I9 9900K / Lexar Ares 32 GB 3600mhz DDR4 / EVGA 1080ti FTW3 iCX / EVGA Supernova 1200W P2 / EVGA CLC240 / Xigmatek Elysium Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #10 Firefox + Ublock Origin