Güncel hızlı ve güvenli tarayıcı önerisi

Yavaş değildir değil mi hocam bilgim yokta
Firefox'u çok eklentiye boğmadığın sürece yavaş olmaz. Ublock Origin çok güzel bir eklenti, filtre ayarlarından daha fazla filtreler eklerseniz daha güvenli olur.

Belki 15 sene den uzun süredir Firefox kullanıyorum bütün cihazlarımda. Dönem dönem Linux, Macos, Windows değişse de hepsiyle uyumundan dolayı hiç alternatif aramadım. Ara da değişiklik olsun diye kısa süreli denediklerim oldu ama halen kullanmaktayım. Arama motoru olarakta tahmini 5 yıldır startpage kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Belki 15 sene den uzun süredir Firefox kullanıyorum bütün cihazlarımda. Dönem dönem Linux, Macos, Windows değişse de hepsiyle uyumundan dolayı hiç alternatif aramadım. Ara da değişiklik olsun diye kısa süreli denediklerim oldu ama halen kullanmaktayım. Arama motoru olarakta tahmini 5 yıldır startpage kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Android'de de Firefox kullanın hocam.

Android'de de Firefox kullanın hocam.

Tablet'te Firefox kadar kötü tarayıcı yok. Hem yavaş, hem otomatik masaüstü sitesi seçeneği yok, en önemlisi diğer tarayıcılarda olan ama sadece Firefox'ta olmayan masaüstü sekme bölümü yok. Bir şirket tablet sürümünü bu kadar mı umursamaz? Gerçekten şaşırıyorum.

Tablet'te Firefox kadar kötü tarayıcı yok. Hem yavaş, hem otomatik masaüstü sitesi seçeneği yok, en önemlisi diğer tarayıcılarda olan ama sadece Firefox'ta olmayan masaüstü sekme bölümü yok. Bir şirket tablet sürümünü bu kadar mı umursamaz? Gerçekten şaşırıyorum.
Hocam Waterfox var tavsiye ederim. Kullanmadıysanız deneyin.
Android de de kullanoyorum, telefon tablet aklınıza ne gelirse.
PC ve Android telefonumda ben Firefox kullanıyorum hocam. Waterfox da kurulu. Bazen onu da kullandığım oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı