Güncel Mh/s hesaplaması nasıl yapılır?

Bana sorabilirsiniz istediğiniz kartı.

4x GTX 1660 Super ile bir ayda 127 mh/s kazım yapılabiliyor internetten öğrendiğim kadarıyla. Bu kazım gücüyle 1 ayda ne kadar ethereum kazılabilir? Veya eğer sizin RIG'iniz varsa kaç mh/s gücüyle ne kadar ethereum kazabiliyorsunuz bir ayda? İlginiz için teşekkür ederim bu arada.

4x GTX 1660 Super ile bir ayda 127 mh/s kazım yapılabiliyor internetten öğrendiğim kadarıyla. Bu kazım gücüyle 1 ayda ne kadar ethereum kazılabilir? Veya eğer sizin RIG'iniz varsa kaç mh/s gücüyle ne kadar ethereum kazabiliyorsunuz bir ayda? İlginiz için teşekkür ederim bu arada.
mh değeri doğru, önceki mesajlarımda attığım siteden güncel hesaplamayı yapabilirsiniz. Site bu: Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash and Monero

Benim kazdığım coin miktari ve bu sitenin verdiği değerler çok yakın, aynı olması imkansız zaten çünkü saniyelik olarak coin fiyatı ve zorluk değişiyor.

mh değeri doğru, önceki mesajlarımda attığım siteden güncel hesaplamayı yapabilirsiniz. Site bu: Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash and Monero

Benim kazdığım coin miktari ve bu sitenin verdiği değerler çok yakın, aynı olması imkansız zaten çünkü saniyelik olarak coin fiyatı ve zorluk değişiyor.
Evet bu konuda çok haklsınız. Benim yakındığım şey birçok kaynakta değerlerin arasında uçurumlar vardı. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

187 MH ile günde 12,90 dolar gösteriyor Ethermine üzerinden. 4 kart ile yaklaşık günde 8,6 dolar getiriyor. Ayda 2190 TL civarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı