Güncel olarak Comnet Deneyimlerim (Son Durum)

Hocam comnetten memnun musunuz İstanbul için soruyor altyapı VDSL2 75 Mbps'ye kadar.

Hocam comnetten memnun musunuz İstanbul için soruyor altyapı VDSL2 75 Mbps'ye kadar.
Benim veya erenin cevap vermesi yanlış olur. Çoğunluğa göre hareket edin derim.
Örnek veriyorum facebook 800 kişilik grup var ona katılın veya telegram da 170 kişilik oradan kullanıcı yorumlarına göre karar verin

Comnet 1000 Mbps paketini kendi altyapısı üzerinden veriyor. Mert Kuşkapan'ın 1000Mbps videosunda hangi bölgelerde olduğu vardı sanırsam.
Alt yapı işi maalesef kolay bir şey değil zamanla yaygınlaşacak. Ama buna da şükür bunu yapamayan firmalarda var zamana bırakalım zaten gelişmeleri göreceğiz

Hocam altyapının çeşidine nereden bakıyorsunuz bende geçmeyi düşünüyorumda comnet e

Merhaba comnet üyeliği almayı düşünüyorum fakat benim asıl sorum şu 1 eve 3 farklı abonelik alabiliyor muyum ve bu tek modemden mi oluyor.

Merhaba comnet üyeliği almayı düşünüyorum fakat benim asıl sorum şu 1 eve 3 farklı abonelik alabiliyor muyum ve bu tek modemden mi oluyor.
Pek bilgim yok sadece tahmin. Fiber ise ont cihazı değiştirmeleri gerek port girişleri 2-3 tane olan ont koymaları lazım birden fazla abonelik için ve hepsini tek modemde benim bildiğim kullanamıyorsunuz kullansanız bile birleştirme yapmanız lazım onu da özel cihazlarda yapıyorsunuz. Vdsl işine gelirsek ona da iki modem lazım ve ek hat lazım yani 2 abonelik aldınız diyelim 1. hat dairenin iç tesisatından gelen kablo ile kullansanız 2.hat için kendiniz cat6 çekmeniz lazım diye biliyorum
Hocam altyapının çeşidine nereden bakıyorsunuz bende geçmeyi düşünüyorumda comnet e
Herhangi bir siteden bakabilirsinz Türk Telekom alt yapısını kullandığı için site önemli değil 2-3 yerden sorgu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…