Emir Eroll
Hectopat
Daha fazla
Bu router'ın 2.4 Ghz bandı biraz dandik ve yetersiz.Aga bu routerların, şirketlerin kendi verdiği ile arasındaki temel farklar ne oluyor? Türk Telekom fiber için yeni bir modem vermişti.
Şuydu sanırım;
Eki Görüntüle 1002876
Türkiye'ye geldiğimde aklımda bu modemi almak var önerildiği için. Ne gibi farklar olur? Almaya değer mi?
Buydu sanırım;
ASUS Rt-ac750gf Kablosuz Menzil Genişletici Access Point Router Repeater 3x5 Dbi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Rt-ac750gf Kablosuz Menzil Genişletici Access Point Router Repeater 3x5 Dbi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bundan iyi olduğu kesin evet
Verdikleri modem gayet iyi bence.Aga bu routerların, şirketlerin kendi verdiği ile arasındaki temel farklar ne oluyor? Türk Telekom fiber için yeni bir modem vermişti.
Şuydu sanırım;
Eki Görüntüle 1002876
Türkiye'ye geldiğimde aklımda bu modemi almak var önerildiği için. Ne gibi farklar olur? Almaya değer mi?
Buydu sanırım;
ASUS Rt-ac750gf Kablosuz Menzil Genişletici Access Point Router Repeater 3x5 Dbi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Rt-ac750gf Kablosuz Menzil Genişletici Access Point Router Repeater 3x5 Dbi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
comnet e ilk abonelikte ilk ay ücretsiz faydalanabilmek için comnet i bana önerebilir misiniz?Ben Comnet tercihinde bulundum ve Yurtdışı pinglerinde ciddi bir düşüş yaşadım. Düşünebilirsiniz. NetSpeed bugünlerde biraz problemli sanırım. Çoğu kişi hız düşmesi ve ping değişkenliğinden şikayetçi bugünlerde. Bölgesel de olabilir ancak belirtmekte yarar var.
İsterseniz benim kodumu da kullanabilirsiniz:comnet e ilk abonelikte ilk ay ücretsiz faydalanabilmek için comnet i bana önerebilir misiniz?
teşekkürler. comnet ten memnun musunuz? ben vdsl ini almak istiyorum. bu evrak vb. süreç hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için.İsterseniz benim kodumu da kullanabilirsiniz:
CMT289BQF
benim kendime ait modemim var. yine de modem mi verecekler? Ben 35 Mbps lik en uygun tarifesine geçmek için başvuruda bulunmayı düşünüyorum. abonelik sonlandırması konusunda da ek bir maliyet vs çıkarmaları hiç hoş değil.Ben bir arkadaşıma tavsiye ettim Comnet'i. Kendim de şu anda Netspeed'den TT FTTH altyapısından 100 Mbps'lik paket kullanıyorum. Ping ile ilgili birkaç sorunum var ve şu anda destek taleplerim mevcut Netspeed'e. Çözülmezse ben de geçmeyi düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz sıkıntılı ama onun dışında gayet memnun arkadaşım. Bu kod da ona ait. Evrak kısmında da işler şöyle yürüyor. Öncelikle siz evrakları imzalayıp resmini sisteme yüklüyorsunuz ve hizmetinizi aktif ediyorlar. Sonrasında 1 hafta içinde evrakları kendilerine ulaştırmanızı istiyorlar ancak burada da şöyle bir sıkıntı var kargo ücretini siz ödüyorsunuz. Sorduğumuzda eskiden kendilerinin karşıladığını, ancak artık karşılamadıklarını belirttiler. Yurtiçi Kargo ile anlaşmalılar ama ücreti siz ödediğiniz için başka firma ile de gönderebilirsiniz. Burada tek dikkat etmeniz gereken husus 1 hafta içinde ulaşması şart. Bir de benim Comnet'te hoşuma gitmeyen FTTH altyapıda aboneliğinizi sonlandırdığınızda modemi yine kargo ücretini siz ödeyerek kargoluyorsunuz. Bir de tam anlayamadığım hatalı arıza bildirim ücreti diye bir şey var. Onu kendiniz sorarsanız daha iyi olur ben yanlış bilgi vermeyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.