Güncel olarak Lossless Scaling alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Ekran kartı
GTX 1650 4 GB g6
İşlemci
Ryzen 5 5500
Bilgisayarım artık yetersiz gelmeye başladı bazı durumlarda. Güncel olarak alınır mı? Her indirim döneminde indirime giriyor ama pek bekleyesim de yok bana 2.5 dolara falan denk geliyor ufak bir bakiyem vardı sanırım. Lsfg 3.1 güncellemesinden sonra kullanışlılık konusunda nasıl sizce? Mesela örnek vermem gerekirse bir güncellemeden sonra DL 2 oyununda FPS değerlerim 60+ sayılır ama akıcı deneyimi yok gibi de. Kimisi hiç akıcı hissettirmiyor kimisi de işe yarıyor diyor. Sizin düşünceniz nedir?

Bilgisayarım artık yetersiz gelmeye başladı bazı durumlarda. Güncel olarak alınır mı? Her indirim döneminde indirime giriyor ama pek bekleyesim de yok bana 2.5 dolara falan denk geliyor ufak bir bakiyem vardı sanırım. Lsfg 3.1 güncellemesinden sonra kullanışlılık konusunda nasıl sizce? Mesela örnek vermem gerekirse bir güncellemeden sonra DL 2 oyununda FPS değerlerim 60+ sayılır ama akıcı deneyimi yok gibi de. Kimisi hiç akıcı hissettirmiyor kimisi de işe yarıyor diyor. Sizin düşünceniz nedir?
Bana göre saf güç her zaman en iyisi. İstersem 30 FPS’de oynarım ama hiçbir şekilde ek teknolojiler kullanmam. Çünkü görüntü kalitesini çok fazla bozuyor.

Fakat FPS gerçekten aşırı derecede düşüyorsa / oyun oynanmayacak hale geliyorsa, o zaman kullanılabilir. Öyle bir durumda görüntü değilde akıcılık daha önemli.

Bence alınır hocam GT 730'lu bir PC de denemiştim akıcılık farkı hissediliyor

Bana göre saf güç her zaman en iyisi. İstersem 30 FPS'de oynarım ama hiçbir şekilde ek teknolojiler kullanmam. Çünkü görüntü kalitesini çok fazla bozuyor.

fakat FPS gerçekten aşırı derecede düşüyorsa / oyun oynanmayacak hale geliyorsa, o zaman kullanılabilir. Öyle bir durumda görüntü değil de akıcılık daha önemli.

Yani aman aman kalite takıntım yok. Şu zamana kadar çoğu oyunda FSR açmam gerekti. Aşırı ghosting yapmadıkça rahatsız etmez şahsen.

Bence alınır hocam GT 730'lu vir PC de denemiştim akıcılık farkı hissediliyor.

Eyvallah hocam.

Yani aman aman kalite takıntım yok. Şu zamana kadar çoğu oyunda FSR açmam gerekti. Aşırı ghosting yapmadıkça rahatsız etmez şahsen.

Eyvallah hocam.

Hikayeli oyunlarda gayet güzel gidiyor Online oyun oynamayazsın sadece onunla onun dışında gayet güzel işe yarıyor.

Hikayeli oyunlarda gayet güzel gidiyor Online oyun oynamayazsın sadece onunla onun dışında gayet güzel işe yarıyor.

Yani yine örnek olarak Dying Light 2 vereceğim ama Co-op oynarken çok sıkıntı yaşatır mı mesela? Rekabetçi oyunlarda tercih etmem zaten hikayeli oyunlarda sadece. Bazen Online arkadaşla girdiğim oluyor.

Görüp şimdi aldım. Bence alınmaz 2X te bile gecikme yapıyor ETS 2 denedim gram zevk vermiyor ekran yırtılıyor falan belki sadece 30 FPS videoları 60 FPS yaparsın.

Görüp şimdi aldım. Bence alınmaz 2X te bile gecikme yapıyor ETS 2 denedim gram zevk vermiyor ekran yırtılıyor falan belki sadece 30 FPS videoları 60 FPS yaparsın.

Gecikme konusunu da biraz düşündürüyor ama ne derecede bir gecikme yaptı mesela?

Gecikme konusunu da biraz düşündürüyor ama ne derecede bir gecikme yaptı mesela?
2x generation seçmeme rağmen görüntü yırtıldığı için oyun 30 fps gibi gözüküyor birde görüntü kafa karıştırıyor. Gecikmeye gelince mouse hareket ettirince tepki süresi 1 saniye civarı uzuyor beni çok rahatsız etti açıkçası. Kullanırsam videolar için kullanırım galiba.

2X generation seçmeme rağmen görüntü yırtıldığı için oyun 30 FPS gibi gözüküyor bir de görüntü kafa karıştırıyor. Gecikmeye gelince mouse hareket ettirince tepki süresi 1 saniye civarı uzuyor beni çok rahatsız etti açıkçası. Kullanırsam videolar için kullanırım galiba.

Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı