D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #61 Mustafa Mihail dedi: Büyük ihtimalle Windows 10 fanboyluk vardır orada. Sisteminize Windows 11 yakışır. Genişletmek için tıkla... anladım cevabınız için teşekkür ederim.
Mustafa Mihail dedi: Büyük ihtimalle Windows 10 fanboyluk vardır orada. Sisteminize Windows 11 yakışır. Genişletmek için tıkla... anladım cevabınız için teşekkür ederim.
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.776 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #62 Muratcan Ayyıldız dedi: Windows 11'e geçmenin zamanı geldi mi? Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele. Genişletmek için tıkla... Windows 11 öneririm. Ben Windows 10 kullanıyordum arayüz olarak alışamadım. Windows 11 gayet memnunum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Windows 11 geç.
Muratcan Ayyıldız dedi: Windows 11'e geçmenin zamanı geldi mi? Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele. Genişletmek için tıkla... Windows 11 öneririm. Ben Windows 10 kullanıyordum arayüz olarak alışamadım. Windows 11 gayet memnunum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Windows 11 geç.