Güncel olarak Windows 11 mi 10 mu?

Windows 11 kullanıyorum memnunum ama biraz ısınma problemleri var ve fanlarım çok hızlanıyor oyunlarda.

İşlemciniz nedir hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bariz fark nerede?

Çok ilginç o kadar bariz fark var deyip ediyorlar ve sadece 3 FPS daha fazla mı veriyor

Hocam kernel aynı her şey aynı tema çekmişler yeni OS diye önümüze sürüyorlar performans farkı yok denecek kadar az. Sadece birkaç tane fazla uygulama var o kadar.

Benim için tek artısı daha az kaynak kullanması ve performans artışı oldu şahsen.

13. nesil* Hybrid cekirdek olayi yuzunden oyle.
13. nesildemiydi hocam o 12 diye hatırladım ben

Merhaba Windows'un her sürümü abartısız XP'den sonra her sürümü kullandım superlite Lite compact atlas ghost ReviOS her şey kullandım.
Ryzen 3 2200G 8 RAM GTX 1050 Ti A320M anakartım var şimdi size mantık sorusu iPhone telefonunuz var iOS 13 mu iOS 16 mı tabii ki de 16 her zaman her şeyin günceli iyidir RAM'im düşük diosan 8 GB DDR4 RAM 500 600 TL git al tak kafan rahatlasın Windows 10 bende Valorant da sorun yaşattı bazı oyunlarda sorun yaşattı Windows 11 1 tane sorun bulamadım performance hep aynı Windows 10'da 11 de 11 arada daha çok fos verir benim her zaman tercihim 11 RAM kullanımı laf edecekler var kullansın birader adam o kadar işletim sistemi kullansın. He bir de Windows 11 daha az CPU yio.

16 gb ram
512 gb ssd
işlemci: i5 12400f
ekran kartı: amd rx 580
anakart: gigabyte h610 m k ddr4
bu sistemde windows 11 demi daha çok performans alırım yoksa windows 10 da mı daha fazla performans alırım?

16 GB RAM
512 GB SSD
İşlemci: i5 12400F
Ekran kartı: AMD RX 580
Anakart: Gigabyte H610 m k DDR4
Bu sistemde Windows 11 değil mi daha çok performans alırım yoksa Windows 10 da mı daha fazla performans alırım?

Sistemin güncel, 11 de iyi performansı olur.
10/11 Dual kullanıyorum arada fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı