SorunumVar
Hectopat
Hayır donanım kimliğinizi paylaşmanıza gerek yok. Windows'unuzu son sürüme kadar güncelleyin. Daha sonra Acer'in orijinal sitesinden güncel sürücülerinizi indirebilirsiniz.
Drivers bölümüne gelin daha sonraHangi sürücüleri indirmem gerek? Bir de Acer'in sitesindeki sürücülerin hepsi en son 2018 yılında yayınlanmış. Bu normal mi?
Drivers bölümüne gelin daha sonra
Audio Driver, Bluetooth Driver, Chipset Driver, LAN Driver ve TouchPad Driver'ı güncelleyin. Korkarsanız yapmadan önce yedeklendirme alabilirsiniz
Drivers bölümüne gelin daha sonra
Audio Driver, Bluetooth Driver, Chipset Driver, LAN Driver ve TouchPad Driver'ı güncelleyin. Korkarsanız yapmadan önce yedeklendirme alabilirsiniz
Diğerlerinide kurun. Attığınız siteye güven olmaz. Acer'in kendi sitesi problem çıkarmaz.Donanım kimliği ile aratınca 2019'da yayınlanmış bir sürücü buldum. Bunu yüklersem sıkıntı çıkar mı?
Herhangi bir sürücü ihtiyacım var!
Başlat düğmesini tıklayarak bir pırıltı olarak sürücüleri kurun veya güncelleyin. Ücretsiz sürücüleri indirin. Sürücülerin en büyük veritabanı gördüğüm. Ücretsiz, hızlı ve ABC kadar kolay!devid.info
Dediklerinizi kurdum ve bunlar kaldı.
Diğerlerini de kurun. Attığınız siteye güven olmaz. Acer'in kendi sitesi problem çıkarmaz.
Burdaki kurmadıklarınızın hepsini kurun. İlk baş belirli olanları kurun dedim. Uyumlu çıkmazsa silme şansınız olsun diye.Diğerlerini derken dediklerinizi kurdum Acer'in sitesinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.