Güncel olmayan aygıtları nasıl güncellerim?

SorunumVar

Hectopat
Acer Aspire A715-72G laptopu kullanıyorum. Güncel olmayan sürücüler var ve sürücüyü güncelleştir yapınca güncellenmiyor. Bunları nasıl güncellerim? Hepsinin donanım kimliğini paylaşmam mı gerek bilmediğimden paylaşmadım. Derseniz paylaşırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    42,5 KB · Görüntüleme: 45
Hayır donanım kimliğinizi paylaşmanıza gerek yok. Windows'unuzu son sürüme kadar güncelleyin. Daha sonra Acer'in orijinal sitesinden güncel sürücülerinizi indirebilirsiniz.

Hangi sürücüleri indirmem gerek? Bir de Acer'in sitesindeki sürücülerin hepsi en son 2018 yılında yayınlanmış. Bu normal mi?

Hangi sürücüleri indirmem gerek? Bir de Acer'in sitesindeki sürücülerin hepsi en son 2018 yılında yayınlanmış. Bu normal mi?
Drivers bölümüne gelin daha sonra
Audio Driver, Bluetooth Driver, Chipset Driver, LAN Driver ve TouchPad Driver'ı güncelleyin. Korkarsanız yapmadan önce yedeklendirme alabilirsiniz

Audio Driver, Bluetooth Driver, Chipset Driver, LAN Driver ve TouchPad Driver'ı güncelleyin. Korkarsanız yapmadan önce yedeklendirme alabilirsiniz

Donanım kimliği ile aratınca 2019'da yayınlanmış bir sürücü buldum. Bunu yüklersem sıkıntı çıkar mı?

Dediklerinizi kurdum ve bunlar kaldı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Donanım kimliği ile aratınca 2019'da yayınlanmış bir sürücü buldum. Bunu yüklersem sıkıntı çıkar mı?

Dediklerinizi kurdum ve bunlar kaldı.
Diğerlerinide kurun. Attığınız siteye güven olmaz. Acer'in kendi sitesi problem çıkarmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı