Güncel operatör ücretleri ne durumda?

• Konuyu başlatan CrashX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.310

CrashX

Hectopat
Merhaba,

Gnç Turkcell kullanıyorum, 3 gün sonra paketim değişecekmiş. Şu an 16 GB+3GB sosyal medya tarzı bir şey, 70TL ödüyordum. Yeni paket 17GB+3GB olacakmış ama 120 lira, neredeyse iki katı. Operatör değiştirmek istiyorum, güncel durumlar hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan var mı? Bütçem aylık Max. 90TL.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Gnç Turkcell kullanıyorum, 3 gün sonra paketim değişecekmiş. Şu an 16 GB+3GB sosyal medya tarzı bir şey, 70TL ödüyordum. Yeni paket 17GB+3GB olacakmış ama 120 lira, neredeyse iki katı. Operatör değiştirmek istiyorum, güncel durumlar hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan var mı? Bütçem aylık Max. 90TL.

Teşekkürler.

Türk Telekom ya da Vodafone tavsiye ederim ama öncelik Türk Telekom.

Türk Telekom uygun. Online başvuruya özel indirim de var.
ozgurce-tarifeler-2021.jpg

Ben Vodafone kullanıyorum.
İçerik: 20 GB internet 3000 Dk 250 SMS +
Sınırsız WhatsApp ve YouTube + Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız.
Fiyat: 107 TL (vergiler dahil)
Ama sana tavsiyem Vodafone çekiyorsa Vodafone Vodafone çekmiyorsa Türk Telekom olur.

Merhaba,

Teşekkürler.
Çevrenizde Türk Telekom kullanan insanlara sorun hocam çekmeme durumu gibi sıkıntılar oluyor mu ? Sorunsuz kulanıyolarsa Türk Telekoma geçebilirsiniz bence

En ucuzu Türk Telekom ama o da çok yavaş Vodafone düşünebilirsiniz fiyatları uygun sayılır. Turkcell dolandiricinin teki, BİMCELL gibi hatlarada bulaşmayın bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı