Güncel operatör ücretleri ne durumda?

• Konuyu başlatan CrashX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.371
Turkcell dolandırıcılık yapıyor senelerdir, çekim alanı ve sunduğu şeyler yüzünden kullanıyorum ve müşteri hizmetleri güzel (Turkcell kullanıyorum maalesef), TT çekim alanı ve kullanım kolaylığı açısından felaket hâlâ, Vodafone kötünün iyisi konumunda kullanan kişiler hem memnun hem memnun değil çünkü müşteri hizmetleri cahil.

3 GB internet 500 dakika ve 500 SMS 34 lira PTTCELL.
Kullanıyorum uygun geliyor fiyatı tavsiye edebilirim.

qqqqq.jpg
wwww.jpg
qqqqq.jpg

En ucuzu Türk Telekom ama o da çok yavaş Vodafone düşünebilirsiniz fiyatları uygun sayılır. Turkcell dolandiricinin teki, BİMCELL gibi hatlarada bulaşmayın bile.
Bimcell iyi niye bulaşmasın ? Ben hiçbir sorun yaşamadım Bimcell ile sonra Pttcell'e geçtim.

3 GB internet 500 dakika ve 500 SMS 34 lira Pttcell.
Kullanıyorum uygun geliyor fiyatı tavsiye edebilirim.

Eki Görüntüle 1332591Eki Görüntüle 1332592Eki Görüntüle 1332591

BİMCELL iyi niye bulaşmasın? Ben hiçbir sorun yaşamadım BİMCELL ile sonra Pttcell'e geçtim.

Bimcellmis pttselmis hepsi aynı ***'un laciverti. Türk Telekom'un yan markalarından hiçbir cacık olmaz tabii en uygunu o ama çekmeyen yavaş internet istiyorsaniz alın sadece.

Bimcellmis pttselmis hepsi aynı ***'un laciverti. Türk Telekom'un yan markalarından hiçbir cacık olmaz tabii en uygunu o ama çekmeyen yavaş internet istiyorsaniz alın sadece.
Bimcell den gayet memnunum. Hızı da, çekimi de guzel. Şikayetim yok 3 senedir.
Telefondan 4k video izlemediğim için hızı yetiyor bana. Evimde zaten fiber var 100mbps.

Bimcell den gayet memnunum. Hızı da, çekimi de guzel. Şikayetim yok 3 senedir.
Telefondan 4k video izlemediğim için hızı yetiyor bana. Evimde zaten fiber var 100mbps.
Ben de memnunum BIMCELL iyi. Ezberden konuşanlara aldırmamak gerek. Her noktada aynı baz istasyonu hizmet varmış gibi genelleştiriveriyorlar.

Dosya Ekleri

• photo_2022-03-19 05.50.59.jpeg
    photo_2022-03-19 05.50.59.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 40
En ucuzu Türk Telekom ama o da çok yavaş Vodafone düşünebilirsiniz fiyatları uygun sayılır. Turkcell dolandiricinin teki, BİMCELL gibi hatlarada bulaşmayın bile.

Kardeşim senin bölgene göre değişir o iş. Benim bulunduğum yerde arkadaşım Vodafone ile Instagram'dan video izleyemiyorken ben Türk Telekom ile 4K video izleyebiliyorum. Ayrıca BİMCELL'den Türk telekoma geçmek zorunda kaldım. BİMCELL ile Türk Telekom aynı çekiyor yani o da gayet iyiydi hatta bence TT'den daha iyiydi. Lütfen ezbere konuşmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı