Güncel oyun önerileri

Enko006

Decapat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım ama oynayacak oyun bulamıyorum dostlar 🥲 Mümkünse tek oyunculu oyunlarınızı bekliyorum. Valorant, LoL, Witcher 3, Mafia serisi, Tomb Raider serilerini oynadım bunların dışında.

Yeni sistem topladım ama oynayacak oyun bulamıyorum dostlar 🥲 Mümkünse tek oyunculu oyunlarınızı bekliyorum. Valorant, LoL, Witcher 3, Mafia serisi, Tomb Raider serilerini oynadım bunların dışında.

Bismillah Deyip Saymaya başlıyorum
Fallout Serisi (Fallout 1 ve 2'nin yaması yakında çıkacak)
Skyrim (The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam) (Yaması var)
Metal Gear Solid 5 (Yaması Var)
Metro 2033 (yaması mevcut)
Metro: Last Light Redux (yaması mevcut) (efsane oyun Metro 2033'ün devamı)
Halo Master Chief Collection (maalesef ülkemizde bu oyun pek sevilmez o yüzden yaması mevcut değil ama süper bir oyun)
Stalker Shadow of Chernobly (yaması mevcut mu bilmiyorum)
Titan Quest Anniversary Edition (maalesef bunu da bilmiyorum)
The Walking Dead Serisi (hepsinin yaması mevcut)
Wasteland 3
Dead Space serisi (hepsinin yaması mevcut)
Dishonored 1 (yaması mevcut)
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (oyun biraz bozdu artık eskisi gibi eğlenceli değil toxic bir oyun Valorant gibi vallahi sizin kararınız :) )
Rust (uzun zamandır oyuna girmiyorum o yüzden durumu hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim)
State of Decay (yaması mevcut)
Rimworld (bir hayatta kalma strateji oyunu)
For Honor ( maalesef oyun tarihinin tozlu sayfalarına karıştı (yani oynayan çok az sayıda)
Biraz korkmak istiyosanız F. E. A. R Serisi
Divinity original sin serisi
Ve son olarak Splinter Cell'in serisi ama bazıları çok eski olduğu için onları Emulator'dan oynayabilirsin. İyi Oyunlar :) İstiyorsan bunların yamasını atabilirim.

Bismillah deyip saymaya başlıyorum.
Fallout serisi (Fallout 1 ve 2'nin yaması yakında çıkacak)
Skyrim (The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam) (yaması var)
Metal Gear Solid 5 (yaması var)
Metro 2033 (yaması mevcut)
Metro: Last Light Redux (yaması mevcut) (efsane oyun Metro 2033'ün devamı)
Halo Master chief Collection (maalesef ülkemizde bu oyun pek sevilmez o yüzden yaması mevcut değil ama süper bir oyun)
Stalker Shadow of chernobly (yaması mevcut mu bilmiyorum)
Titan Quest anniversary Edition (maalesef bunu da bilmiyorum)
The Walking Dead serisi (hepsinin yaması mevcut)
Wasteland 3
Dead Space serisi (hepsinin yaması mevcut)
Dishonored 1 (yaması mevcut)
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (oyun biraz bozdu artık eskisi gibi eğlenceli değil toxic bir oyun Valorant gibi vallahi sizin kararınız :) )
Rust (uzun zamandır oyuna girmiyorum o yüzden durumu hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim)
State of Decay (yaması mevcut)
Rimworld (bir hayatta kalma strateji oyunu)
For Honor ( maalesef oyun tarihinin tozlu sayfalarına karıştı (yani oynayan çok az sayıda)
Biraz korkmak istiyosanız F. E. A. R serisi.
Divinity original sin serisi.
Ve son olarak Splinter Cell'in serisi ama bazıları çok eski olduğu için onları Emulator'dan oynayabilirsin. İyi oyunlar :) istiyorsan bunların yamasını atabilirim.

Maaşallah destan yazmışsın mübarek :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı