Güncel oyunları açabilecek makul fiyata sistem toplama

Aradaki fark OC ile kapanabilir. RAM takviyesi ve Corsair Spec 05 kasa ile 3748 TL'ye denk geliyor. Arkadaşın attığından farkı 480GB SSD olması.
Tüm parçalar cuma indirimlerinde toplam -400₺ indirim ile alınabilir.
Doğru biliyorsunuz İlk mesajımda B450 anakart seçilirse harika sistem dediğim için 2.'sinde yer vermeye gerek duymamıştım benim hatam. 3748 TL'ye B450m S2H dahil.
OC özelliğini açtı bildiğim kadarıyla çoğu marka ama mofsetler kalitesiz ve OC için taslarlanmamışlar

Bu cuma pusudayım. Parça kapmak istiyorsanız hızlı olun RAM'lar 2 dakikada bitecek

Ben daha çok RGB istediğimden almadım. 550 TL civarında şuanda Amazon.de'de Vengeance RGB Pro var. Ama kesinlikle 29 Kasım büyük gün.

Ben daha çok RGB istediğimden almadım. 550 TL civarında şuanda Amazon.de'de Vengeance RGB Pro var. Ama kesinlikle 29 Kasım büyük gün.
Dostum Cuma günlerine nazaran az biraz daha stok ve indirim (29Kasım) olabilir, onun dışında çok bir şey bekleme. Yabancı ülke değil Türkiye burası...

Komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…