Güncel satılan en hafif sigara nedir?

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sorum şu piyasada güncel tarihlerde ( 30.01.2025 ) Türkiye'de satılan en hafif sigara nedir? 0.1 0.01 mi her neyse en düşük nikotin seviyeli, bağımlılık yapmayacak hafif sigara hangisidir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bağımlılık yapmayan bir sigara diye bir şey yok dostum. Eğer ki tüketiyorum diyorsan, ve aklında sigara içme isteği varsa geçmiş olsun. Artık iraden güçlüyse bırakırsın. Bence hiç içme. Nikotin istedigi kadar düşük olsun. Her türlü bağımlılık yapar.

Bağımlılık yapmayan sigara diye bir şey yok, nikotin başlı başına bağımlılık yapıcı bir madde zaten. 0.1 veya 0.7 olması sadece ağırlığını etkiler, bağımlılığı değil. Zaten içen biriyseniz "Kent White Süper Light" var fakat içmiyorsanız bağımlılık yapar.

Hocam içmeyin illa iççem diyosanız dizilerde kullanılan sigaralar var kakao tohumlu onları için bari.

Hocam içmeyin illa iççem diyosanız dizilerde kullanılan sigaralar var kakao tohumlu onları için bari.

Bu aklıma yattı nereden temin edebilirim?

Bağımlılık yapmayan sigara diye bir şey yok, nikotin başlı başına bağımlılık yapıcı bir madde zaten. 0.1 veya 0.7 olması sadece ağırlığını etkiler, bağımlılığı değil. Zaten içen biriyseniz "Kent White Süper Light" var fakat içmiyorsanız bağımlılık yapar.

Ya tabii orası doğru bağımlılık her sigara yapar ama ben böyle haftada 1-2 dal içmek için bahsediyorum paket paket değil.

Peki en hafifi kent white mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı