Güncel serilerin Animesi mi izlenir mangası mı okunur?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bazı seriler var çok kaliteli bunların mangası mi okunmalı yoksa animesi mi izlenmeli sizce?
- Bleach.
- One piece
- Jujutsu kaisen.
- Monster.
- Seven deadly sins.
Ben jjk ve One piece aldım 3 cilt ancak One piece bayağı uzun ve toplaması zor vs. yani mantıklı olan nedir? Bazı serilerin cidden mangası süper olurken animesi ortalama kalıyor.

Bunların dışında opm, Tokyo ghoul, ajin ve suikast sınıfı topluyorum onlar da güzel. Kafi midir? Açıkçası Tokyo ghoul bayağı iyi 8 cilt var çok sarıyor ve One punch manda 10 cilt var şu anda bende mükemmel bir yerden sonra bayiyor mu bunlar peki? Fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
One piece izlemek yerine internetten mangasını oku, bleach animesi izlenir zaten devamı da gelecek o yüzden toplama gerek yok, jujutsu kaisen 2 hali de iyi o sana kalmış, seven deadly sins animesi ileride kötüleşiyor onunda mangasını oku ve Tokyo ghoul ile One punch man de hiç sıkılmadım ikisi de güzel seridir.

Mangası genel olarak daha iyi fakat animesinin de müzikleri ve bazı adaptasyon sahneleri gerçekten iyi yapmışlar. Fakat geri kalanında fazla filler var.

İlk 500 bölüm anime diğer yarısı manga.

İkisi de gayet iyi aslında. Anime adaptasyonu gayet güzeldi. Karar senin.

Bu arada bu serileri manga olarak internetten okumanı öneririm. Tabii mangasında beğendiğin birkaç cilt alınabilir fakat diğer türlü satın almak pek akıl karı değil. Diğer animelerin mangalarını bilmiyorum.

Mangası genel olarak daha iyi fakat animesinin de müzikleri ve bazı adaptasyon sahneleri gerçekten iyi yapmışlar. Fakat geri kalanında fazla filler var.

İlk 500 bölüm anime diğer yarısı manga.

İkisi de gayet iyi aslında. Anime adaptasyonu gayet güzeldi. Karar senin.

Bu arada bu serileri manga olarak internetten okumanı öneririm. Tabii mangasında beğendiğin birkaç cilt alınabilir fakat diğer türlü satın almak pek akıl karı değil. Diğer animelerin mangalarını bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim one piece manga iyi diyorlar monster için manga almak istiyorum
Çok fazla bleach arasında kaldım atmosfer vesaire iyi diyorlar ama mangası da güzelmiş. Ve bungou stray dogs alicam da sen internetten oku demissin ben İnterneti vagabond berserk için vs. Kullanıyordum İngilizceler için Türkçe olan şeyi satın alıp elde okumak daha keyifli olmaz mı

Çok teşekkür ederim One piece manga iyi diyorlar Monster için manga almak istiyorum.

Monster alınabilir bende Marmara çizgi'nin 2 cildi var eğer ikisine birlikte en az 100TL bayılabilirsen alınabilir aslında. Fakat geriye kalan ciltlerinin daha türkçesi çıkmadı. İngilizce olanları da dolar bazında olduğundan fiyatları TL bazında gerçekten yüksek.

Çok fazla bleach arasında kaldım. Atmosfer vesaire iyi diyorlar ama mangası da güzelmiş.

Bleach'i hem anime izleyip hem manga da okuyabilirsin aslında. İlla bir seçim yapmaya gerek yok bence. Ben öyle yaptım şahsen ve ikisinde de okuduğum - izlediğim yerler olsa da gayet zevk aldım.

İnternetten oku demissin ben interneti vagabond berserk için vs. kullanıyordum ingilizceler için Türkçe olan şeyi satın alıp elde okumak daha keyifli olmaz mı?

Eğer biraz para bayılabilirsen ve aradığın mangaların ciltleri varsa alınabilir tabii. Fakat bazı ciltlerin stoğu kalmıyor ve ikinci elden veya başka yerlerden çok fahiş fiyatlara satıyorlar. Eğer bu koşullar sağlanırsa alınabilir.

Bu arada bu serilerin hepsinin Türkçe mangası internette mevcut. Genellikle oradan okuyorum ben.

Monster alınabilir bende Marmara çizgi'nin 2 cildi var eğer ikisine birlikte en az 100TL bayılabilirsen alınabilir aslında. Fakat geriye kalan ciltlerinin daha türkçesi çıkmadı. İngilizce olanları da dolar bazında olduğundan fiyatları TL bazında gerçekten yüksek.

Bleach'i hem anime izleyip hem manga da okuyabilirsin aslında. İlla bir seçim yapmaya gerek yok bence. Ben öyle yaptım şahsen ve ikisinde de okuduğum - izlediğim yerler olsa da gayet zevk aldım.

Eğer biraz para bayılabilirsen ve aradığın mangaların ciltleri varsa alınabilir tabii. Fakat bazı ciltlerin stoğu kalmıyor ve ikinci elden veya başka yerlerden çok fahiş fiyatlara satıyorlar. Eğer bu koşullar sağlanırsa alınabilir.

Bu arada bu serilerin hepsinin Türkçe mangası internette mevcut. Genellikle oradan okuyorum ben.

Bende dediklerine katılıyorum ben interneti İngilizce için kullanıyorum bir de cilti bitmiş mangalar için çünkü bir cilt alacağım stok olmuyor ve çok fahiş fiyattan veriyorlar sebep ne diye sorduğumda cilt yok stok bitik pahalıdan veriyorum nadir diyorlar o yüzden haklısın.

-
Bleach de hangi arclar guzel hangi arclar kötü hangi arclar mangada daha iyi hangi arclar animede güzel bunu belirtir misin?
-
Bir de Monster mangasını ihtiyacın yok ise bana dolap uygulamasından 90 100 küsur liraya verir misin?

Bende dediklerine katılıyorum ben interneti İngilizce için kullanıyorum bir de cilti bitmiş mangalar için çünkü bir cilt alacağım stok olmuyor ve çok fahiş fiyattan veriyorlar sebep ne diye sorduğumda cilt yok stok bitik pahalıdan veriyorum nadir diyorlar o yüzden haklısın.

-
Bleach de hangi arclar guzel hangi arclar kötü hangi arclar mangada daha iyi hangi arclar animede güzel bunu belirtir misin?
-
Bir de Monster mangasını ihtiyacın yok ise bana dolap uygulamasından 90 100 küsur liraya verir misin?
Monster mangalarını*

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı