Güncel sürüm PSP önerisi

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba. Eski oyunları oynamak için PSP satın almak istiyorum ama hangi versiyonunu alacağıma karar veremedim. En güncel ve en fazla oyun barındıran model hangisidi?

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psp 3000 serisini al en günceli o. Ama Ps Vita alırsan, hem içine psp'deki bütün oyunları oynayabileceğin emulatörünü kurabilirsin. Hemde vitaya özel çıkan daha güncel oyunları oynayabilirsin. Vita haliyle psp'ye daha kaliteli. Tabii fiyat olarak da 1000 - 2000 aralıklardan satılıyor.

Eğer disk ile oynamayacaksan en sağlam kasası 1000 serisi ama ekranları kalitesiz olabiliyor. 2000-3000 serilerinin disk okumaları çoğunlukla sağlam ama bataryaları kolaylıkla ölebiliyor. Street E1004 modelleri en son çıkan modeli. Onu tercih edebilirsiniz.

Psp 3000 serisini al en günceli o. Ama Ps Vita alırsan, hem içine psp'deki bütün oyunları oynayabileceğin emulatörünü kurabilirsin. Hemde vitaya özel çıkan daha güncel oyunları oynayabilirsin. Vita haliyle psp'ye daha kaliteli. Tabii fiyat olarak da 1000 - 2000 aralıklardan satılıyor.
Vita değilde normal PSP'lerden arıyorum.
Eğer disk ile oynamayacaksan en sağlam kasası 1000 serisi ama ekranları kalitesiz olabiliyor. 2000-3000 serilerinin disk okumaları çoğunlukla sağlam ama bataryaları kolaylıkla ölebiliyor. Street E1004 modelleri en son çıkan modeli. Onu tercih edebilirsiniz.
Pil değiştirebilirim çok problem olmaz. Cihazın güncel olması önemli benim için. Eski cihazlar zaten.

Vita değil de normal PSP'lerden arıyorum.

Pil değiştirebilirim çok problem olmaz. Cihazın güncel olması önemli benim için. Eski cihazlar zaten.

Cihazların arasında sadece incelik farkları var. 2000-3000 serileri ince ama ilk çıkan fat kasa 1000 serisi ve Street E1004 serileri biraz kalın. Hepsi aynı oyunları açar.

CDli oyunları da oynamak istiyorum. Bu nedenle 3000 serisi daha uygun kalıyor galiba?

CD'lerini bulmak işkence ve çoğu PSP ağır kullanımdan gözleri ölü. Yani CD oyunları indirip oynamanız daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı