Güncel sürüm PSP önerisi

Vita istemiyorsanız 3000 serisi alın geçin. Street 3000e göre kalitesiz, biraz araştırmayla görebilirsin.
3 hafta önce 3004 aldım 450 lira gibi bir fiyatı vardı. Daha ucuzları da mutlaka vardır ama bataryası şişmemiş olmasına özen göster. 150 200 lira bataryaya vermek israf olur.

Vita istemiyorsanız 3000 serisi alın geçin. Street 3000e göre kalitesiz, biraz araştırmayla görebilirsin.
3 hafta önce 3004 aldım 450 lira gibi bir fiyatı vardı. Daha ucuzları da mutlaka vardır ama bataryası şişmemiş olmasına özen göster. 150 200 lira bataryaya vermek israf olur.
E1004 daha güncel değil mi ama?

Kafam çok karıştı. Direkt gidip alacağım letgodan. E1004 mü iyi 3000 serisi mi? Bazı oyunları CD den oynayacağım, bazılarını ise yükleyip. Amacım eski oyunlara göz atmak. Zaten güçlü bilgisayarım var yani ana makinam PSP olmayacak.

Kafam çok karıştı. Direkt gidip alacağım Letgo'dan. E1004 mü iyi 3000 serisi mi? Bazı oyunları CD'den oynayacağım, bazılarını ise yükleyip. Amacım eski oyunlara göz atmak. Zaten güçlü bilgisayarım var yani ana makinem PSP olmayacak.

E1004/street versiyonu normal PSP'nin kırpılmış versiyonudur. Bütün PSP'leri kullanmış birisi olarak tavsiyem 3000 serisi almanız yönünde olacaktır. 3000'in Ekran kalitesi daha iyi, stereo hoparlörü, wifi ve mikrofonu var ve kasa hissiyatı daha iyi. Vita alırsanız içindeki PSP emulatörü ile aynı şekilde PSP keyfini alabilirsiniz.

Ben de herkes gibi şiddetle 3000 serisini almanızı öneririm. En donanımlı seri, 3000 serisidir. 3000'den sonra çıkan seri (E1004) @berkingbad ve @eckir 'in dediği gibi, son çıkan, fakat kırpılmış versiyondur.

3000 serisinin önceki serilere göre temelde RAM boyutu ve ekran farkı vardır. Sırf bu ikisi için bile 3000 serisi alınır. E1004 serisinin birçok yönden eksisi bulunuyor.

Cüzi bir miktara alınabilir, fakat PSP oyunlarını oynayabilmek için birçok platformda emülatör bulunuyor. Çok yüksek fiyatlar vermeden önce bunu unutmayın derim.

Kırarak kullanmak için rehberimi inceleyebilirsiniz: Rehber: Playstation Portable Kalıcı Kırma İşlemi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı