Güncel VDSL modem önerisi

@NYTMARE bu adamın dediğini yap HG658V2 modemi köprüye alıp MR60X aldım indirimdeyken internet uçak gibi oluyor. DSL modeme yatırım yapma ileride fiber gelir boşa almış olursun. Zamanında aldığım ADSL modem gibi 😅 biraz karışık anlatmış ama konu açarsın gerekirse yardımcı oluruz. HG658V2 köprüye almak için root erisimi lazımdı modem olarak aldığın cihazda önemli. Piyasada ikinci el W9970 gibi cihazlar da var. OpenWrt uyumlu router alıp kurmak sana kalmış benim MR60X desteksiz ama gerek de duymadım.

Çok gaza getirdiniz aldım modemi de 2. el bulup 😅 en son 1500-2000 liraya düz modem bakıyordum ne hallere düştük.

2.el Letgo'da var hocam Param Güvende ile kargo ile satılan.

Hocam son olarak router olarak Xiaomi Ax3000t mi önerirsiniz Mercusys MR70X mi?

Son düzenleme:
Rocket League de sürekli paket kaybı vardı bende artık sorunsuz oynuyorum bizde 8-10 kablosuz cihaz da var mumimo ofdma gibi teknolojileri var internet gözle görülür rahatladı diyebilirim.

Abonelik başvurusu için aradığımda altyapınız 1000 Mbps destekliyor dediler interneti bağlamaya geldiler aldığım hız 35 Mbps.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-08-22 saat 18.48.29_28d4941b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-08-22 saat 18.48.29_28d4941b.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 20
Buradan altyapını sorgula bak bence.

Buradan sorguladıığmda 89 Mbps çıkıyor, ben zaten 89'u kabul ederek aramıştım abonelik başvurusu için aradığım kişi 100'e kadar destekliyor dedi, ona da söyledim sitede 89 yazıyor diye, yok 100'e kadar destekliyor dedi, bende tamam dedim az önce kurulma geldiler bir baktım hız 35 Mbps geri aradım şimdi de sizin zaten kapasiteniz 45 gözüküyor diyor.

Buradan sorguladıığmda 89 Mbps çıkıyor, ben zaten 89'u kabul ederek aramıştım abonelik başvurusu için aradığım kişi 100'e kadar destekliyor dedi, ona da söyledim sitede 89 yazıyor diye, yok 100'e kadar destekliyor dedi, bende tamam dedim az önce kurulma geldiler bir baktım hız 35 Mbps geri aradım şimdi de sizin zaten kapasiteniz 45 gözüküyor diyor.

Modem arayüzüne girip DSL değerlerini buraya atsana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı