EmirOfRivia1453
Hectopat
Microsoft'un sitesinde mevcuttur hocam.
Aracı indirin diyip ISO yazdıracaksınız.Windows 10'u indirin
www.microsoft.com
İstediklerinizi tikleyin.Böyle bir şey çıktı hocam.
İstediklerinizi tikleyin.
Aynı isimle hesap oluşturmak için birinciyi, Türkiye'de hesap oluşturmak için ikinciyi, Windows kurulumundaki konum bilgileri vs gibi soruları geçmek için üçüncüyü tikleyin. Dördüncüyü bilmiyorum.Hocam neyi tikliyeceğimi bilmiyorum zaten ondan sordum.
Merhaba, yeni bir sistem aldım Rufus programı ile Windows 10 kuracağım ama güncel ISO dosyasını bir türlü bulamadım.
Daha önce Recep bunun videosunu yapmıştı. Sen arama Rufus senin yerine arıyor yazıyı aşağıya bırakıyorum.
Rehber: Rufus ile ISO dosyası indirme
Merhabalar. Bu rehberimde Rufus üzerinden ISO dosyası indirmeyi göstereceğim. Program ISO dosyalarını Microsoft sunucuları üzerinden indiriyor. Rufus programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/indir/rufus.5...www.technopat.net
Aynı isimle hesap oluşturmak için birinciyi, Türkiye'de hesap oluşturmak için ikinciyi, Windows kurulumundaki konum bilgileri vs gibi soruları geçmek için üçüncüyü tikleyin. Dördüncüyü bilmiyorum.
Hiçbir şey tiklemeseniz de olur.
Evet.Hocam sanırım Rufus ISO dosyasını yazdı artık FreeDOS PC'ye takıp F8 ile boot etmek kaldı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.