Güncelleme Almayan Samsung Galaxy 10.1 Tablet

suhakazan

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2015
Mesajlar
257
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bundan yaklaşık 7 sene önce yurt dışından alınmış Samsung Galaxy 10.1 tabletim var. Güncelleme almadığından dolayı Android sürümü 4.2.2 olarak kalmış durumda. Yeni çıkan hiçbir uygulamayı kullanamıyorum. Bu tableti kullanışlı bir hale getirmemin yolu var mı? Windows yükleyip kullanabilir veya Android sürümünü kendim yükseltebilir miyim?
 
Aynı tabletten bizde de var. Bizde aynı durumdan muzdaribiz ve öylece duruyor. Daha önce aradım, birkaç ROM kurdum ama olamadı umarım bir şey bulabilirsiniz.
 
General mobilde staj yapmıştım eski tabletime yazılım attırdım, çökmüştü. Android sürümü en son kaç olarak geldiyse güncelleme ile en fazla o kadar güncelleniyor.
 
Custom ROM'lar ile farklı sürümler kurabilirsiniz. Cihazınız için hangi sürümler mevcut bilmiyorum ancak böyle bir şansınız var.

Tabii sonuçta bu yazılımları üretici vermediği için garantiden ödün vereceksiniz.olmayacak. Her ne kadar sizin cihaz eski olduğundan garanti olmasa da okuyacak başkaları için belirteyim.

Ayrıca biraz da riskli bir işlem, bunu da belirtmemde fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı