Güncelleme sonrası bilgisayar yavaşladı

Hx of Caingorn

Centipat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
313
Makaleler
1
Çözümler
1
2 gün önce sabah bilgisayarı açtığımda güncelleme vardı. Yaklaşık 1 buçuk 2 saat bekledim ama hiçbir şey olmuyordu. Ben de kapatıp yeniden açtım.

Bilgisayar çok yavaşladı. Oyunlarda aniden FPS 120'den 30'a düşüyor (2-3 saniyede bir). Bilgisayar eskisinden yavaş açılıyor. Google, Steam yavaş açılıyor. Oyun haritaları çok yavaş açılıyor. Normalde 10 saniyede girdiğim haritaya dün giremedim diye ban yedim.

Son zamanlarda bir şey indirmedim, önceden de crack oyun falan indirmedim. Dediğim gibi güncellemeden sonra oldu bu olay.

Bilgisayarı 4 yıldır kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi kaldırabilirsiniz bu kadar sıkıntı olduysa ama böyle bir şeyin güncelleme yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Güncellemeler önemlidir, her zaman güncel kalın.
 
Olabilir fakat beklesin arkadaş sorun olmaz bazı şeylerde 10 saat bile beklettiği oluyor.

Hocam, PC'yi kapatsam sorun olur mu? Ya da hiç mi iptal edemiyorum? 1-1,5 saattir "Windows dosyalarınız ve ayarlarınız geri yüklenirken lütfen bekleyin. Sistem Geri Yükleme işlemi başlıyor..." yazıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC'yi kapatsam sorun olur mu? Ya da hiç mi iptal edemiyorum? 1 1 buçuk saattir Windows dosyalarınız ve ayarlarınız geri yüklenirken lütfen bekleyin sistem geri yükleme işlemi başlıyor... Yazıyor.

Kapatmayın, Windows'un dosyaları zarar görebilir. İptal edemezsin çünkü sistem geri yükleme noktası yarıda kesilemez.
 

Geri
Yukarı