Güncelleme sonrası bilgisayar yavaşladı

Hx of Caingorn

Hectopat
Makaleler
1
2 gün önce sabah bilgisayarı açtığımda güncelleme vardı. Yaklaşık 1 buçuk 2 saat bekledim ama hiçbir şey olmuyordu. Ben de kapatıp yeniden açtım.

Bilgisayar çok yavaşladı. Oyunlarda aniden FPS 120'den 30'a düşüyor (2-3 saniyede bir). Bilgisayar eskisinden yavaş açılıyor. Google, Steam yavaş açılıyor. Oyun haritaları çok yavaş açılıyor. Normalde 10 saniyede girdiğim haritaya dün giremedim diye ban yedim.

Son zamanlarda bir şey indirmedim, önceden de crack oyun falan indirmedim. Dediğim gibi güncellemeden sonra oldu bu olay.

Bilgisayarı 4 yıldır kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce sabah bilgisayarı açtığımda güncelleme vardı. Yaklaşık 1 buçuk 2 saat bekledim ama hiçbir şey olmuyordu. Ben de kapatıp yeniden açtım.

Bilgisayar çok yavaşladı. Oyunlarda aniden FPS 120'den 30'a düşüyor (2-3 saniyede bir). Bilgisayar eskisinden yavaş açılıyor. Google, Steam yavaş açılıyor. Oyun haritaları çok yavaş açılıyor. Normalde 10 saniyede girdiğim haritaya dün giremedim diye ban yedim.

Son zamanlarda bir şey indirmedim, önceden de crack oyun falan indirmedim. Dediğim gibi güncellemeden sonra oldu bu olay.

Bilgisayarı 4 yıldır kullanıyorum.

Ben hiç Windows Update yapmıyorum siz yaptıgınız son güncellemeleri Denetim Masası'na girin>programlar>yüklü güncelleştirmeleri görüntüle>oradan en son indirdiğin Windows güncellemelerinin hepsine sağ tıklayıp silebilirsin yardımcı olduysam ne mutlu bana.Eğer hala bunları yaptıysan hala kasıyosa arama kısmına hizmetler yaz sonra bi tanesine sol tıklayıp w tuşuna bas sonra aşa in windows update yazana gir devre dışı yap sonra durdura bas uygula ya bas sorun çözülecektir.Ama halada ama hala çözülmediyse windows+e tuşlarına bas sonra bu bilgisayara tıkla sonra windows c ye tıkla sonra tekrar windows klasörüne gir sonra arama kısmına softwaredistribution yaz sonra bas o klasöre sonra dowloada gir ctrl+a sonra shift+delete sonra evet sonra yeniden başlat çözülmüş olcaktır olmadıysa arkadaşların dediği gibi bekle biraz acık bırak üzgünüm düzgün yazamamış olabilirim özür dilerim yanlış bişe dediysem.

Arkadaşlar, yaklaşık ekran 4 saattir böyle. Normal mi bu durum?

Dosya Ekleri

• 20220813_190412.jpg
    20220813_190412.jpg
    240,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum hocam yüksek ihtimal ile bayağı bir geriye gidiyor olabilir öncesinde geri yükleme noktası oluşturmuş muydunuz? ve şuan durum ne
Hocam şuan sistem geri yükleme işlemi kayıt defterini geri yüklüyor diyor bu ne kadar sürer? Ayrıca bayağı bir geriye dediğiniz ne kadar öncesi olabilir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı