D daidex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 13 Haziran 2020 #1 Haritada kimse yokken yürüdüğümde 80 FPS alıyor iken önüme herhangi bir karakter çıkınca FPS 20'lere kadar düşüyor, geçen hafta gelen 300 MB'lik güncellemeden sonra oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Haritada kimse yokken yürüdüğümde 80 FPS alıyor iken önüme herhangi bir karakter çıkınca FPS 20'lere kadar düşüyor, geçen hafta gelen 300 MB'lik güncellemeden sonra oldu.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #11 Osman Tuç dedi: Yüksek-orta oyun bilgisayarları için modlanmış kısayolu yüksek-orta optimizasyon diye çeviriyor, akıllara zarar. Genişletmek için tıkla... Sadece bu mudur? Videoları çok kaliteli ve etkisini gördüm. Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Yüksek-orta oyun bilgisayarları için modlanmış kısayolu yüksek-orta optimizasyon diye çeviriyor, akıllara zarar. Genişletmek için tıkla... Sadece bu mudur? Videoları çok kaliteli ve etkisini gördüm.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #12 enter dedi: Sadece bu mudur? Videoları çok kaliteli ve etkisini gördüm. Genişletmek için tıkla... Her videoda aynı paketleri koyuyor hahah güldürme beni! Artı 0 Eksi
enter dedi: Sadece bu mudur? Videoları çok kaliteli ve etkisini gördüm. Genişletmek için tıkla... Her videoda aynı paketleri koyuyor hahah güldürme beni!
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #13 Osman Tuç dedi: Her videoda aynı paketleri koyuyor hahah güldürme beni! Genişletmek için tıkla... Sana öyle geliyor? Yoksa yapamadığından mı öyle diyorsun? Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Her videoda aynı paketleri koyuyor hahah güldürme beni! Genişletmek için tıkla... Sana öyle geliyor? Yoksa yapamadığından mı öyle diyorsun?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #14 enter dedi: Sana öyle geliyor? Yoksa yapamadığından mı öyle diyorsun? Genişletmek için tıkla... Yapamadığımdan mı? Güldürme beni fanboy. Artı 0 Eksi
enter dedi: Sana öyle geliyor? Yoksa yapamadığından mı öyle diyorsun? Genişletmek için tıkla... Yapamadığımdan mı? Güldürme beni fanboy.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #15 Osman Tuç dedi: Yapamadığımdan mı? Güldürme beni fanboy. Genişletmek için tıkla... Fanboy mu? Sizle tartışmaya girmeyeceğim. Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Yapamadığımdan mı? Güldürme beni fanboy. Genişletmek için tıkla... Fanboy mu? Sizle tartışmaya girmeyeceğim.