T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 19:58 #1 Merhaba. Guncelmeyi yaptım. Bayağı FPS düştü. Sistem yeni daha. Sorunu nedir? Güncellemeyide kaldıramıyorum.
Merhaba. Guncelmeyi yaptım. Bayağı FPS düştü. Sistem yeni daha. Sorunu nedir? Güncellemeyide kaldıramıyorum.
KS KS T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:06 #11 Bu işlem neye yarıyor tam olarak. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.287 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:07 #12 tunahan.34 dedi: Bu işlem neye yarıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini kalıntısız bir şekilde silmenizi sağlıyor. Artı 0 Eksi
tunahan.34 dedi: Bu işlem neye yarıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini kalıntısız bir şekilde silmenizi sağlıyor.
KS KS T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:09 #13 Einstein dedi: Ekran kartı sürücülerini kalıntısız bir şekilde silmenizi sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulaması silinmiş şu an yeniden başladı AMD'nin. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ekran kartı sürücülerini kalıntısız bir şekilde silmenizi sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulaması silinmiş şu an yeniden başladı AMD'nin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.287 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:10 #14 tunahan.34 dedi: Uygulaması silinmiş şu an yeniden başladı AMD'nin. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html Buradan işletim sisteminize uygun ekran kartı sürücüsünün en son sürümünü indirip kurun. Artı 0 Eksi
tunahan.34 dedi: Uygulaması silinmiş şu an yeniden başladı AMD'nin. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html Buradan işletim sisteminize uygun ekran kartı sürücüsünün en son sürümünü indirip kurun.
KS KS T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:31 #15 Einstein dedi: https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html Buradan işletim sisteminize uygun ekran kartı sürücüsünün en son sürümünü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Şu an o siteden uygulamasını indiriyorum. Yaptım uygulamayı indirdim şimdi drop giriyor artık. Son düzenleme: Salı 22:31 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html Buradan işletim sisteminize uygun ekran kartı sürücüsünün en son sürümünü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Şu an o siteden uygulamasını indiriyorum. Yaptım uygulamayı indirdim şimdi drop giriyor artık.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.287 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:36 #16 tunahan.34 dedi: Şu an o siteden uygulamasını indiriyorum. Yaptım uygulamayı indirdim şimdi drop giriyor artık. Genişletmek için tıkla... FPS sorunu düzeldi mi? Artı 0 Eksi
tunahan.34 dedi: Şu an o siteden uygulamasını indiriyorum. Yaptım uygulamayı indirdim şimdi drop giriyor artık. Genişletmek için tıkla... FPS sorunu düzeldi mi?
KS KS T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:44 #17 Einstein dedi: FPS sorunu düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.287 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:47 #18 tunahan.34 dedi: Yok düzelmedi. Genişletmek için tıkla... DDU ayarlarından sürücüyü kaldırırken dediğim seçeneği seçtin mi? Artı 0 Eksi
tunahan.34 dedi: Yok düzelmedi. Genişletmek için tıkla... DDU ayarlarından sürücüyü kaldırırken dediğim seçeneği seçtin mi?
KS KS T tunahan.34 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:49 #19 Einstein dedi: DDU ayarlarından sürücüyü kaldırırken dediğim seçeneği seçtin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: DDU ayarlarından sürücüyü kaldırırken dediğim seçeneği seçtin mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.287 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:49 #20 tunahan.34 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara restart atıp bir dene. Artı 0 Eksi