R5 5600X RTX 4070 sistemde format sonrası FPS düştü

Hocam benim bilgisayarımda bayağı bir artış oldu çünkü GTA 5 1 çekirdekle açtığımda 5 FPS bile vermezken 8 çekirdekle açtığımda 45 FPS bile verdi.

Valla attığım konuya baktıysanız Hata ayıklama ve geliştiriciler için konulmuş bir seçenek olduğu söylenmiş FPS arttırması cidden tuhaf bende Hiçbir faydası olmadı hatta eski sistemimde denediğimde ise daha beter bir sonuç almıştım.

BIOS güncellemesini formattan önce kendim USB'ye yazdırıp yaptım. Voltaj değerleri ve saat hızı araştırdığım kadarıyla olması gerektiği gibi. Sorun devam ediyor takılma drop ve düşük FPS alıyorum hala. GTA V için mesela şu an Ultra 1080p ayarlarda 130-140 FPS ve drop devam ediyor. GPU kullanımı anlık olarak 0'a düşüyor ve çıkıyor.

Yeni bir USB ile sıfırdan W11 yüklemesi yapıp format attım şu an sorun düzeldi. Format dosyalarında veya USB de sorun oluşmuş sanırım. Teşekkürler.

Tuhaf ama çözülmesine sevindim hocam.

Valla attığım konuya baktıysanız Hata ayıklama ve geliştiriciler için konulmuş bir seçenek olduğu söylenmiş FPS arttırması cidden tuhaf bende Hiçbir faydası olmadı hatta eski sistemimde denediğimde ise daha beter bir sonuç almıştım.

Tuhaf ama çözülmesine sevindim hocam.
Eyvallah. Çekirdek olayını denedim herhangi bir değişim olmadı. Şu an her şey olması gerektiği gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı