T tunahan.34 Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ekim 2025 #1 Merhaba. Guncelmeyi yaptım. Bayağı FPS düştü. Sistem yeni daha. Sorunu nedir? Güncellemeyide kaldıramıyorum.
Merhaba. Guncelmeyi yaptım. Bayağı FPS düştü. Sistem yeni daha. Sorunu nedir? Güncellemeyide kaldıramıyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.089 Makaleler 26 Çözümler 519 29 Ekim 2025 #31 Sen DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurana kadar Windows çoktan tekrar kendi sürücüsünü kurmuştur... DDU seçenekler menüsünden çizdiğim seçeneği tikleyin ki windows sürücü kurmasın. Sürücüyü kendiniz kurduktan sonra bu ayarın tikini kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sen DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurana kadar Windows çoktan tekrar kendi sürücüsünü kurmuştur... DDU seçenekler menüsünden çizdiğim seçeneği tikleyin ki windows sürücü kurmasın. Sürücüyü kendiniz kurduktan sonra bu ayarın tikini kaldırabilirsiniz.
KS KS T tunahan.34 Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Kasım 2025 #32 BIOS çok eskiymis guncelledim Valorant'ta yine aynı 350ye düşüyor. FPS yine 280'lere düşüyor. Ne yapacağım. Yardım edecek yok mu? Yardım. Son düzenleme: 2 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
BIOS çok eskiymis guncelledim Valorant'ta yine aynı 350ye düşüyor. FPS yine 280'lere düşüyor. Ne yapacağım. Yardım edecek yok mu? Yardım.