Güncelleme yaparken "0x8007002" hatası

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Arkadaşlar HP250G1 bilgisayarımda uzun süredir Windows 10 1909 sürümü var ve bu sürüm formatlandiktan sonra hiç guncellenmedi. Yaklaşık iki buçuk yıl olacak ben ayarlara girdiğim zaman güncellemelere tıkladığımda bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir yazıyor ve altında hata kodu olarak 0x8007002 çıkıyor. Tekrar deneye bastığım zaman yaklaşık 15'e yakın güncelleme iniyor olarak gözüküyor ama mesela 21H2 güncellemesi indirilirken yüzde yüz olan güncelleme tekrardan başa sarıyor ve defalarca iniyor. Yaklaşık iki saat bilgisayar açık kaldı ve bu sürekli tekrarladı bunun çözüm yolu var mıdır? Ya da temiz Windows 10 kurulumu işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarcıya gönderdim bilgisayarı çünkü evde Windows yükleme konusunda biraz acemiyim

Dosya Ekleri

• IMG20220730134604.jpg
    IMG20220730134604.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 57
"Yapılandırılmış güncelleştirme ilkelerini görüntüle" kısmına gelip oradan resim atmanızı istemiştim. Formata gerek yok, birkaç kayıt defteri/grup ilkesi değişikliliği ile düzeltilebilir.

"Yapılandırılmış güncelleştirme ilkelerini görüntüle" kısmına gelip oradan resim atmanızı istemiştim. Formata gerek yok, birkaç kayıt defteri/grup ilkesi değişikliliği ile düzeltilebilir.
Şuanda atamam maalesef bilgisayarciya verdim daha önceden cekseydim atabilirdim ben sadece sorunun neden oldugunu sormuştum yani virüs kaynaklımi yada başka bir şeyden mi onu sormak istemiştim

Virüs kaynaklı değil fakat gereksiz hizmetleri kapatayım derken Windows Update'i de kapattıysanız yanlışlıkla kayıt defteri/grup ilkesi üzerindeki ilkeler ile kapatmış olabilirsiniz.
Windows defender etkin değildi belki ondan kaynaklı olabilir diye düşündum yada eset kullanıyordum bilgisayarda belki o uygulama sistem ayarlarında değişiklik yapmış olacağından şüpheleniyorum

Virüs kaynaklı değil fakat gereksiz hizmetleri kapatayım derken Windows Update'i de kapattıysanız yanlışlıkla kayıt defteri/grup ilkesi üzerindeki ilkeler ile kapatmış olabilirsiniz.
bendede aynı sorun mevcut kayıt defteri düzenleme ve windows update'i başlatma gibi çeşitli şeyler yaptım ama düzelmedi sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı