Güncelleme yapıldıktan sonra sistem doğru çalışmamaya başladı

spam

Decapat
Daha fazla  
RAM
G.skill Neo 600MHz CL30 DDR5 EXPO
SSD veya HDD modeli
Kingston Fury Renegade 1TB M.2 SSD
Ekran kartı
XFX RX 7900 XT
Anakart
MSI B650-P 6400MHz DDR5
İşlemci
Ryzen 7 700x
Çoğu uygulamada (Chrome bile dahil) arayüzler takılıyor, pencerenin yarısı kesiliyor, bazen hiç hareket etmiyorlar Alt Tab atıp bir şeye baktığımda yarısı oynar yarısı donuk oluyor, bastığım şeyleri çok geç algılıyor bunların hepsi en son yaptığım Windows güncellemesinden sonra oldu, nasıl sorunumu çözebilirim. (Konuyu açarken bile butonlar birbirine girdi 😀)

Çoğu uygulamada (Chrome bile dahil) arayüzler takılıyor, pencerenin yarısı kesiliyor, bazen hiç hareket etmiyorlar Alt Tab atıp bir şeye baktığımda yarısı oynar yarısı donuk oluyor, bastığım şeyleri çok geç algılıyor bunların hepsi en son yaptığım Windows güncellemesinden sonra oldu, nasıl sorunumu çözebilirim. (Konuyu açarken bile butonlar birbirine girdi 😀)
Güncellememek.

Chrome'da bir sıkıntı var o kesin de. Bende de takılarak ilerliyor arada. Özellikle Twitter'da çok yaşıyorum. Kanser olmamak elde değil.

Sorunlarım devam ediyor üstüne üslük Blender ve Adobe uygulamarı da açılmadan çöker duruma geldi benim yeniden 23H2'ye geçmem lazım 😶. Nasıl yapılıyor?
1733535203625.png

Sorunlarım devam ediyor üstüne üslük Blender ve Adobe uygulamarı da açılmadan çöker duruma geldi benim yeniden 23H2'ye geçmem lazım 😶. Nasıl yapılıyor?
1733535203625.png
Allah'a şükür bilgisayarda şunu buldum 😀.
1733536045703.png

Diğer seçenekler niye yok?
1733536217079.png

Son düzenleme:
Windows 24H2 sorunlu ve 23H2 ye geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı