MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.743 Makaleler 21 Çözümler 99 3 Haziran 2021 #4 İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Artı 0 Eksi
KS KS MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Erdemtgl dedi: Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Genişletmek için tıkla... Huseyinizm dedi: Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin FalconPolat dedi: İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Yapacagım Artı 0 Eksi
Erdemtgl dedi: Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Genişletmek için tıkla... Huseyinizm dedi: Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin FalconPolat dedi: İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Yapacagım
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 MeWFX dedi: Teşekkürler yapacagım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, her zaman. Artı 0 Eksi