MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Eki Görüntüle 1053791 Bu kadar güncelleme var, yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Haziran 2021 #4 İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Artı 0 Eksi
KS KS MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Erdemtgl dedi: Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Genişletmek için tıkla... Huseyinizm dedi: Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin FalconPolat dedi: İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Yapacagım Artı 0 Eksi
Erdemtgl dedi: Yapın hepsini kesinlikle yapmazsanız da en azından anti virüs güncellemelerini yapın Genişletmek için tıkla... Huseyinizm dedi: Yaparsan bilgisayarın daha seri hale gelir, ben tavsiye ederim hocam. NOT: Önemlileri kesinlikle yap ama isteğe bağlı olanları istersen yapabilirsin FalconPolat dedi: İsteğe bağlı olanlar hariç yap. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Yapacagım
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 MeWFX dedi: Teşekkürler yapacagım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, her zaman. Artı 0 Eksi