Güncellemeden sonra aniden ekran hafif kararıyor

Yaşadığınız hata bu mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar bariz belirgin şekilde olmuyor hocam bende. Bunun yarısı kadar daha hafif şekilde.

Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum, ekran kartı güncellemesi mi yoksa Windows güncellemesi mi hangi güncelleme olduğunu bilmiyorum ama bir güncellemeden sonra olduğuna eminim. Ekran aniden kararıyor, kararmadan kastım ekranın tamamen gitmesi değil sanki parlaklığı düşüyormuş gibi oluyor, pencereyi değiştirince ya da videoyu oynatmaya devam edince düzeliyor, güç tasarrufundan dolayı değil çünkü laptop değil, ekran 3 dk sonra kapanmaya ayarlı ama kararmaya ayarlı değil, zaten 3 dakika boş bıraktığım zaman değil video izlerken durdurduğumda ya da bir şeyler yaparken durduğumda oluyor. Anlam veremedim.
Ekran kartınızın kontrol panelinden otomatik parlaklığı kapatmalısınız. Nvidia yı bilmiyorum ama AMD de bu Vali bright olarak geçiyor.

Konuyu biraz hortlatıyor gibi olacağım fakat; dün yeni gelen NVIDIA güncellemesinden sonra da bu problem devam ediyor. Siz de durumlar nedir acaba? Ona göre DDU ile temiz kurulum yapacağım. @Gerçeklik @BoluBeyi1441 @HayaletAdam @GökBöri
Son gelen güncelleme ile bende de devam ediyor. En stabil sürüm hangisi şimdi? Ona geçelim.
Yaşadığınız hata bu mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet.

Hiçbir fikrim yok. 🤷‍♂️
Screenshot_5.png

En stabil sürüm bu. Kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

Yaşadığınız hata bu mu?

konuyu hortlatıyorum ama şuan böyle bir sorun yaşıyorum çözümü nedir

Geçtim hocam teşekkürler.
nasıl halletiniz hocam

Hiçbir fikrim yok. 🤷‍♂️
hocam sorunu nasıl çözdünüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı