Güncellemeden sonra gelen değişik bir uygulama

Wexendax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 10'a gelen bir güncellemeyi yaptım ve ondan sonra cortana falan geldi ama cortana zaten bilindik bir şeydi, ama bilgisayarımı her açıp kapattığımda ekranımda siyah bir şey beliriyordu ilk başta ölü pixel sanmıştım ama bir program olduğunu fark ettim ve ben her bilgisayarımı kapatıp açtığımda neden böyle bir programın açıldığını hala anlamış değilim, en son yaptığım Windows 10 güncellemesinden sonra böyle bir şey geldi.

1616181887074.png

1616181905351.png

Hocam o işaret bende de olmuştu. O işaret MSI Dragon Center programı içerisindeki bir yan uygulamadan kaynaklı sanırım. Uygulamayı komple kaldırdığımda bu simge gitmişti. Bugün Dragon Center'ın yeni sürümü çıkmış. Şuan tekrar bu şekilde bir işaret çıkmadı.

Hocam o işaret bende de olmuştu. O işaret MSI Dragon Center programı içerisindeki bir yan uygulamadan kaynaklı sanırım. Uygulamayı komple kaldırdığımda bu simge gitmişti. Bugün Dragon Center'ın yeni sürümü çıkmış. Şu an tekrar bu şekilde bir işaret çıkmadı.

Anladım hocam çok teşekkür ederim yanıtın için =)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı