16 GB 2666 MHz CL19 (1 x TEAM 8 GB) + (1 x Kingston 8 GB)
SSD veya HDD modeli
HyperX FURY 3D 480 GB
Ekran kartı
GALAX GeForce® GTX 1050 Ti EXOC
Anakart
ASRock H310M-HDV
İşlemci
Intel Core i3 8100 3.6 GHz
Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde indirimde satılan MSI Vigor GK30 combo setini aldım. 15 gündür bir sıkıntı yoktu lakin 2-3 gündür sorun çıkmaya başladı. Hiçbir sebebi yokken bazı tuşlar PC'yi uyku moduna alıyor. Hangi tuşlar derseniz tam belli değil. Her PC açılışında veya klavyeyi takıp çıkarttığımda tuşlar değişiyor. Alt, başlat, Tab, Caps Lock, space, F, Q vs. bu tuşlarda uyku moduna giriyor. Bazen tuşlara basmasam bile uyku moduna girdiği oluyor. Uyku modunu tamamen kapatmama rağmen problem devam etti. Eski klavyemi takınca bir problem olmuyor. Bu gönderiyi eski klavyemle yazmaktayım. Sizce bu sorunun sebebi nedir? Donanımsal bir problem olabilir mi? Yoksa yazılımsal mı? W11 tüm güncellemeler yüklü. Son güncellemeden sonra bu problem ortaya çıktı, alakası var mı bilmiyorum.
Hocam sistemi prizden çekip tekrar açmayı denediniz mi? Windows 11'de ben de karşılaştım benzer bir problemle yeniden başlatınca düzelmişti.
Ya da klavyenizin sürücüleri uyumsuzluk yapıyor olabilir.
Hocam sistemi prizden çekip tekrar açmayı denediniz mi? Windows 11'de ben de karşılaştım benzer bir problemle yeniden başlatınca düzelmişti.
Ya da klavyenizin sürücüleri uyumsuzluk yapıyor olabilir.
Hocam KB5010414 güncellemesi beta aşamasında diye biliyorum bu güncellemeden sonra olmuş olabilir mi sizdeki problemler ben kaldırdıktan sonra birkaç sorunum düzelmişti.
Hocam KB5010414 güncellemesi beta aşamasında diye biliyorum bu güncellemeden sonra olmuş olabilir mi sizdeki problemler ben kaldırdıktan sonra birkaç sorunum düzelmişti.
Hocam o güncellemeden sonra ekranda titreme ve bazen oyunlardayken birkaç tuşta oyunu aşağı atma sorunları vardı. Güncellemeyi silince aşağı atma düzeldi titreme sıklığı düştü.
Hocam o güncellemeden sonra ekranda titreme ve bazen oyunlardayken birkaç tuşta oyunu aşağı atma sorunları vardı. Güncellemeyi silince aşağı atma düzeldi titreme sıklığı düştü.